Με ευχές, στόχους κι ευχαριστίες η βασιλόπιτα των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου



Με τις ευχές όλων για μια καλή παιδαγωγική χρονιά, έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, παρουσία του Προέδρου Γιώργου Κούρκουλου, Αιρετών και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Φυλής.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, Γιώργος Κούρκουλος, έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου των Παιδικών Σταθμών επισημαίνοντας ότι επιτεύχθηκαν δύο σημαντικοί στόχοι που είχε θέσει με την ανάληψη της Διοίκησής τους. Πρόκειται για τους στόχους της συμμετοχής όλων των παιδιών της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου στους Παιδικούς Σταθμούς και της αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων. Παράλληλα, έθεσε τους μελλοντικούς στόχους της Διοίκησης. 

«Πιστεύω ότι μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι εφησυχάζουμε. Εμείς προχωράμε. Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια και πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν στο μέλλον», υπογράμμισε ο κ. Κούρκουλος, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τους εργαζόμενους για τη συνεργασία τους με απώτερο σκοπό τη σωστή φροντίδα και διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Για τη συνεργασία τους και το ζήλο που επιδεικνύουν για τη σωστή λειτουργία των Παιδικών Σταθμών, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, Θανάσης Σχίζας. «Η επιτυχία ενός νομικού προσώπου κι ειδικά των παιδικών σταθμών, εξαρτάται πάρα πολύ από τη σχέση που έχει η Διοίκηση με τους εργαζόμενους. Πιστεύω ότι αυτή η σχέση έχει καλά θεμέλια», τόνισε ο κ. Σχίζας και ευχήθηκε «το 2017 να μας βρει πιο ενωμένους, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όποια προβλήματα ανακύπτουν». 

Μια καλή παιδαγωγική χρονιά ευχήθηκαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Αργύρης Αργυρόπουλος, και οι Αναπληρωτές Δήμαρχοι Γιώργος Κρητικός και Γιώργος Σονίδης.

«Για μας που είμαστε δημόσιοι λειτουργοί είναι πρώτη προτεραιότητα να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τους δημότες, να τους στηρίζουμε, να τους βοηθάμε, να ‘μαστε πάντα στο πλευρό τους», υπογράμμισε ο Αργύρης Αργυρόπουλος.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί πραγματικά διαπαιδαγωγείτε ανθρώπους που θα ενταχθούν στην κοινωνία και θα δημιουργήσουν αύριο το μέλλον της πατρίδας μας», εξέφρασε αναφερόμενος στους εργαζόμενους ο Γιώργος Κρητικός, ενώ τις ευχές του διετύπωσε και ο Γιώργος Σονίδης επισημαίνοντας: «Αυτό που κάνετε είναι το πιο σημαντικό έργο για εμάς».

Με τη σκέψη εξάλλου στις επτά εργαζόμενες του Βρεφονηπιακού Σταθμού, οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και ο Γενικός Γραμματέας ευχήθηκαν, για αίσια κατάληξη της δικαστικής υπόθεσής τους για τη νομιμοποίηση των συμβάσεών τους.

«Γίνετε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για τις 7 συναδέλφους σας. Είναι μία από τις πολλές μάχες που πρέπει να δώσουμε», υπογράμμισε ο κ. Αργυρόπουλος, επισημαίνοντας ότι «η πολιτική της Δημοτικής Αρχής είναι να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων, κάτι το οποίο το έχει αποδείξει και ο Χρήστος ο Παππούς, ο οποίος τάσσεται υπέρ της επίλυσης των εργασιακών υποθέσεων».

Τη δικαίωσή τους στη δικαστική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη ευχήθηκαν στις επτά εργαζόμενες οι κ.κ. Κούρκουλος, Σχίζας, Κρητικός και Σονίδης, εν όψει της δικάσιμου στις 9 Φεβρουαρίου. 

Για μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και συνεργασία, ευχήθηκαν και οι διευθύντριες και οι εργαζόμενοι στους Παιδικούς Σταθμούς.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 

















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου