Με πολλές ευχές για την υγεία του Γιάννη Πήλιουρα η βασιλόπιτα του Αγίου Στυλιανού στο Ζεφύρι





Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου του Αγίου Στυλιανού στο Ζεφύρι, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 8 Ιανουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού. 
Την πίτα ευλόγησαν οι ιερείς του Αγίου Στυλιανού, ενώ ιδιαίτερα φιλόξενα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, φρόντισαν για την άριστη υποδοχή μελών, φίλων και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής. 
Πρώτος κλήθηκε να κόψει κομμάτι από την βασιλόπιτα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας, ο οποίος μαζί με τις ευχές του για καλή και δημιουργική χρονιά, είπε τα χρόνια πολλά και στους πρόσφατα εορτάζοντες ιερείς του Ναού, πατήρ Φανούριο και Ιωάννη. 
Ο Θανάσης Σχίζας ευχήθηκε επίσης να έχει ταχεία ανάρρωση ο Τοπικός Σύμβουλος Γιάννης Πήλιουρας ο οποίος περνά δύσκολες ώρες στην μονάδα εντατικής θεραπείας. 
Αναφερόμενος στο πρόσωπο του Γιάννη Πήλιουρα ο Αντιδήμαρχος επεσήμανε πως είναι ένας πολύτιμος άνθρωπος για τον τόπο ο οποίος έχει τιμήσει το αξίωμα του, με προσωπική και άοκνη δουλειά, για την πόλη του Ζεφυρίου. 
Τις ευχές τους για τον Γιάννη Πήλιουρα έσπευσαν να δώσουν επίσης από το βήμα της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, η αναπληρώτρια Δήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Τζένη Μπάρα, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ζεφυρίου Ηλίας Κοκκίνης. 
Ο Γιάννης Μαυροειδάκος κατά το σύντομο χαιρετισμό του εξάλλου, μαζί με τις ευχές του για τη νέα χρονιά, έκανε ιδιαίτερη αναφορά και αφιέρωσε το κομμάτι του στον εμπνευστή και διαχρονικό αγωνιστή για την δημιουργία και την αποπεράτωση του Ιερού Ναού του Αγίου Στυλιανού, Μιχάλη Κλαπάκη.
Στον Ιερό Ναό τέλος, ευχόμενη την όσο το δυνατόν σύντομη αποπεράτωση του αναφέρθηκε και η αναπληρώτρια Δήμαρχος Τζένη Μπάρα η οποία έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο πρόσωπο του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου, ο οποίος όπως υπογράμμισε, έχει στηρίξει ολόπλευρα τις εκκλησίες της πόλης του Ζεφυρίου και βρίσκεται πάντα κοντά στον τόπο και τους ανθρώπους του. 
Τις ευχές του για μια χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη γεμάτη υγεία και καλές στιγμές, έδωσε από το βήμα της εκδήλωσης και ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος ο οποίος έδωσε παράλληλα τη δέσμευση, για την διαρκή βελτίωση του επιπέδου λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών. 
Τις ολόψυχες ευχές τους στον κόσμο έδωσαν επίσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου του Αγίου Στυλιανού καθώς και του εκκλησιαστικού Συμβουλίου.
Και του χρόνου. 

Ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού την κα Κατερίνα Σαφαρίκα






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου