Η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ ψευδολογεί (και πάλι) για χάρη του Μπουραΐμη...

Το δημοσίευμα του ΦΥΛΑΡΧΟΥ ότι υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση στις 28 Αυγούστου 2015, δηλαδή επί Παππού...
Ο Μπουραΐμης δεν έκοψε σε όλη την τετραετία κορδέλα εγκαινίων. Δεν έκανε ούτε ένα έργο. Αυτό το ξέρουν όλοι κι αυτός ήταν ο βασικός λόγος που έχασε τις περασμένες εκλογές.
Η μόνη που δεν το ξέρει είναι η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ, επειδή έχει παρωπίδες που την εμποδίζουν να δει την πραγματικότητα. Έτσι αυτοδιασύρεται στο διαδίκτυο επιχειρώντας να αναστήσει το αυτοδιοικητικό πτώμα που λέγεται Μπουραΐμης.
Αυτή τη φορά επιχειρεί να βγάλει το άσπρο-μαύρο με αφορμή το έργο δημιουργίας πόλου πρασίνου και αναψυχής στη συνοικία του Αη Γιώργη Άνω Λιοσίων, επιδιώκοντας να δρέψει όψιμες δάφνες για λογαριασμό του Μπουραΐμη και της Σταυρούλας Δήμου.
Τι κι αν το συμβόλαιο απαλλοτρίωσης του οικοπέδου έγινε επί Παππού; Τι κι αν η μελέτη συντάχθηκε επί Παππού; Τι κι αν η προγραμματική σύμβαση υπογράφηκε, το 2015, επί Παππού ΚΛΙΚ ΕΔΩ; Τι κι αν το έργο δημοπρατήθηκε και ξεκίνησε επί Παππού; Η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ το βιολί της: Το έργο εντάχθηκε στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας επί Σγουρού, το 2012 λέει. Και λοιπόν; Κι από τότε μέχρι το Σεπτέμβρη του 2014 που μας άφησε ο Μπουραΐμης τι έγινε; Τίποτε, φυσικά, όπως σε όλους τους τομείς. Μάλιστα παραλίγο να χαθεί το έργο επειδή δεν είχε απαλλοτριωθεί το οικόπεδο. Κι αντί να σιωπήσει κάθεται και γράφει ανοησίες…
Και σαν να μην έφτανε η μυθολογία για τον Αη Γιώργη μας τσαμπουνάει ιστορίες επιστημονικής φαντασίας και για τις μελέτες των δύο Παιδικών Σταθμών (μελέτες κι όχι έργα) σε Αη Νικόλα και Δροσούπολη, που μόνο το ύψος τους (γύρω στο μισό εκατ. ευρώ) αποτελεί σκάνδαλο. Γιατί 1,5  εκατ. ευρώ είναι ο προϋπολογισμός του Παιδικού Σταθμού στο Ζεφύρι με το κλειδί στο χέρι, σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε, πριν από ένα μήνα, ο Παππούς με τη Δούρου.
Αλλά δεν είναι αυτό το εξωφρενικό. Είναι ότι αυτές τις δύο μελέτες προσπαθεί να τις ολοκληρώσει η διοίκηση Παππού, ενώ, ακόμα και σήμερα, δεν έχουν εξασφαλιστεί οι χώροι, δηλαδή δεν έχουν απαλλοτριωθεί οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων όπου πρόκειται να κτισθούν. Τρομερό θα πείτε όσοι ξέρετε ότι ο Μπουραΐμης αγόρασε τα οικόπεδα των κολλητών του, αλλά δε νοιάστηκε να αγοράσει τα οικόπεδα που, πραγματικά, χρειαζόταν ο Δήμος. Μήπως είχε αγοράσει το οικόπεδο του 8ου Δημοτικού Σχολείου στη Ζωφριά και δεν το καταλάβαμε;
Φτάνουν λοιπόν οι ψευτιές αγαπητή ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ. Φτάνει πια αυτό το απύθμενο θράσος. Συμβιβαστείτε με την ιδέα ότι το αλήστου μνήμης παρελθόν δεν πρόκειται να επηρεάσει το μέλλον. Ένα μέλλον που ανήκει στους υγιώς σκεπτομένους πολίτες του Δήμου Φυλής, οι οποίοι θέλουν έργο κι όχι λόγια.
Κι επειδή τα γραπτά μένουν δείτε:
Το έγγραφο με το οποίο η Περιφέρεια ενημέρωσε το 2014 τον Παππού ότι χρειάζεται συμβόλαιο απαλλοτρίωσης του οικοπέδου για να προχωρήσει το έργο:


Το συμβόλαιο αγοράς του οικοπέδου από το Χρήστο Παππού:

Την προγραμματική σύμβαση που υπογράφτηκε ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και στο Δήμο Φυλής:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου