Με πρωταγωνιστές το νέο αίμα του Συλλόγου η βασιλόπιτα των Κρητών Φυλής





Εντυπωσιακός αριθμός μελών και φίλων ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Κρητών Φυλής που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου στο κέντρο διασκέδασης «Γοργόνα».
Τη βραδιά στόλισαν με την παρουσία τους χαρίζοντας νότες Κρητικής παράδοσης και λεβεντιάς πολλά Τμήματα του Συλλόγου με δεκάδες χορευτές και χορεύτριες κάθε ηλικίας.
Ένας από τους λιλιπούτειους χορευτές και το νέο αίμα των Κρητών , ο μικρός Δημήτρης, ήταν εκείνος που τράβηξε και την ιδιαίτερη προσοχή του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού.
Ο Δήμαρχος βρέθηκε στο βήμα της εκδήλωσης κρατώντας στην αγκαλιά του το Κρητικόπουλο, για να κόψουν μαζί την πίτα.
Ο Χρήστος Παππούς  ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο μια καλή και δημιουργική χρονιά, με τη δέσμευση η Δημοτική Αρχή να συνεχίσει τη στήριξή της, στο πολύπλευρο και σημαντικό έργο του Συλλόγου.

Ιδού τι ακριβώς είπε

Λίγο πριν άλλωστε ο Πρόεδρος των Κρητών Βασίλης Στεφανουδάκης είχε επισημάνει το γεγονός της άψογης συνεργασίας, απευθύνοντας θερμές ευχαριστίες για την κατασκευή στεγάστρου στην Πολιτιστική Στέγη του Συλλόγου Κρητών, στα πρόσωπα του Δημάρχου Χρήστου Παππού και του Αντιδημάρχου Δημήτρη Καμπόλη για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα.

Ο κ. Στεφανουδάκης ευχαρίστησε επίσης τον Πρόεδρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού η «ΠΑΡΝΗΘΑ» Γιώργο Μαυροειδή για την διαρκή στήριξή του καθώς και όλα τα μέλη της Διοίκησης που βρίσκονται κοντά στους Κρήτες του Δήμου Φυλής αλλά και σε όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους. 
Τις ευχές τους έδωσαν εξάλλου στον κόσμο, ο Πρόεδρος Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, ο εκπρόσωπος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Θανάσης Βασιλείου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Καραϊσκάκης, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Ελένη Λιάκου και πολλοί εκπρόσωποι Κοινωνικών και Πολιτιστικών Φορέων της περιοχής. 
Από κει και ύστερα η βραδιά κύλησε με πολύ χορό, καλό φαγητό, γλυκόπιοτη τσικουδιά και κέφι που κράτησε μέχρι τις μικρές ώρες. Και του χρόνου! 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα
 Η κόρη του Δημάρχου Ευαγγελία Παππού, που είναι λάτρης των Παραδοσιακών Χορών, εκτός από τη ΓΡΙΖΑ γράφτηκε και στα χορευτικά του Συλλόγου Κρητών Φυλής και στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας, έκανε την παρθενική της εμφάνιση. Ένιωσε μάλιστα τόσο περήφανη για τη συμμετοχή της, ώστε ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο προφίλ της σελίδας της στο face Book 












Δείτε κι ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα με τις ευχές των επίσημων προσκεκλημένων

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου