Με νέα διοίκηση στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας ο ΑΙΓΕΑΣ

Η νέα Πρόεδρος του Συλλόγου
ΑΙΓΕΑΣ Ιωάννα Καμπόλη
Η αντίστροφη μέτρηση για την εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου Αιγαιοπελαγιτών, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017, έχει αρχίσει. 
Πρόκειται για τη μια από τις δύο μεγάλες εκδηλώσεις που, παραδοσιακά, διοργανώνει ο Σύλλογος (η άλλη είναι η καλοκαιρινή νησιώτικη βραδιά) και οι οποίες συγκεντρώνουν το σύνολο των μελών και αναδεικνύουν τη δουλειά που γίνεται στα χορευτικά του Συλλόγου.
Το χαρακτηριστικό της φετινής εκδήλωσης για την κοπή της πίτας είναι ότι αποτελεί την πρώτη που θα διοργανώσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 20ης Νοεμβρίου 2016. 
Το γεγονός αυτό αποτελεί, από μόνο του, είδηση, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σύλλογος αλλάζει διοίκηση. Απεναντίας έχει συμβεί αρκετές φορές, κατά το παρελθόν, να παραδίδει μια πετυχημένη διοίκηση στην επόμενη κι έχει αποδειχθεί ότι η διαδικασία αυτή ανανεώνει κι ανατροφοδοτεί το Σύλλογο.
Επικεφαλής της νέας διοίκησης είναι η Ιωάννα Καμπόλη, μια νέα κοπέλα που εύλογα, λόγω επωνύμου, θα μπορούσε να γίνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) και στη ΓΡΙΖΑ. Όμως φαίνεται ότι στο αίμα της κυλάει θάλασσα κι έτσι επέλεξε να προσφέρει στην παράδοση από το μετερίζι του ΑΙΓΕΑ. 
Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Διοκητικού Συμβουλίου φιλοδοξούν να ανοίξουν μια νέα σελίδα στο σύλλογο, αντάξια των προηγούμενων, καθώς ο ΑΙΓΕΑΣ έχει κερδίσει, διαχρονικά, την αναγνώριση, εντός και εκτός των τειχών, χάρη στο μεράκι και την εργατικότητα των μελών του.
Δείτε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου:


Η νέα σύνθεση του ΔΣ έχει ως εξής:
1) Πρόεδρος: Ιωάννα Καμπόλη
2) Αντιπρόεδρος: Κυριάκος Καμπόλης
3) Γενική Γραμματέας: Αριστέα Παπαϊωάννου
4) Αναπληρωματικός Γραμματέας: Φίλιππος Ηλιάδης
5) Ταμίας: Ευαγγελία Καραμολέγκου
6) Βοηθός Ταμία: Σπυριδούλα (Σταματοπούλου) Αναπλιώτη
7) Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Ιωάννης Σταματόπουλος
8) Υπεύθυνη Χορευτικών Τμημάτων: Σπυριδούλα Αναπλιώτη
9) Υπεύθυνη Χορευτικών Τμημάτων: Ελισάβετ Παπαρβανίτη
10) Aναπληρωματκό Μέλος: Ευστράτιος Σβουράκης


ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
1) Παναγιώτα Καμπόλη
2) Γεώργιος Κλόκουζας
3) Αναστάσιος Αυγούλης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου