Ξέφρενο κέφι και πλήθος μασκαράδων στο Καρναβάλι 2017 του Δήμου Φυλής












Από μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το καρναβάλι του Δήμου Φυλής που πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017.
Οι καρναβαλιστές συγκεντρώθηκαν νωρίς το απόγευμα στο «Σιντριβάνι» και διαμέσου της Λεωφόρου Φυλής κατευθύνθηκαν στην Πλατεία Δημαρχείου, όπου παρέλασαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων πριν διαλυθούν για να επιδοθούν σε ένα ξέφρενο γλέντι.
Τέσσερα άρματα, ομάδες με ευρηματικές μεταμφιέσεις, ατέλειωτο κέφι και χορός. Ένα τεράστιο πάρτι όπου αντάμωσαν τα… βατραχάκια στη βροχή, οι αστυνομικοί με τους φυλακισμένους, οι πρίγκιπες με τις πριγκίπισσες, τα στρουμφάκια με τις μάγισσες, οι κλόουν με τους μονομάχους, τα μωρά με τα γλυφιτζούρια, τα τηγανητά αυγά με τις μαγείρισσες, τα ζώα με τους μάστορες, οι αστροναύτες, τα σύννεφα με τους χιονάνθρωπους, οι αρχαίοι Έλληνες με τους πειρατές, οι Άραβες με τα βαρέλια και οι τοξικοί γιατροί.
Στην πρόσκληση του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής, ο οποίος παρέταξε τα Αθλητικά και Πολιτιστικά του Τμήματά , ανταποκρίθηκαν, οι Παιδικοί Σταθμοί Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου και Φυλής, οι σύλλογοι ΦΥΛΑΣΙΑ, Τριτέκνων, Δροσούπολης, Επτανησίων, Ζωφριάς, Αρκάδων, Ηπειρωτών, Γρίζα, Ποντίων, Κρητών, Αιγέας, Θεσσαλών, το Λύκειο Φυλής και το Φροντιστήριο ξένων γλωσσών Πλατά-Μακρή. 
Κάθε φορέας ή σχολείο αποτέλεσε μια από τις ομάδες του καρναβαλιού, δίνοντας το δικό του χρώμα.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς τόνισε ότι το καρναβάλι έγινε θεσμός κι ευχήθηκε να συνεχιστεί για πολλά χρόνια, ενώ ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής, που είχε την οργανωτική ευθύνη επεσήμανε ότι μετά την πετυχημένη περσινή διοργάνωση, φέτος ο κόσμος υπερδιπλασιάστηκε.
Και του χρόνου!

Ακολουθεί καρέ -καρέ μέσα από εικόνες, η παρέλαση των Καρναβαλιστών στα Άνω Λιόσια και το γλέντι που ακολούθησε στην Πλατεία Ηρώων 


























































































































































































































































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου