Ζωντανή Παράδοση και συγκίνηση στην βασιλόπιτα των Βορειοηπειρωτών Φυλής





Με έντονες πινελιές παράδοσης, γλέντι και πολύ χορό έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι Βορειοηπειρώτες του Δήμου Φυλής, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στα νέα γραφεία του συλλόγου . 

«Θα αφιερώσουμε το πρώτο κομμάτι, στους Βορειοηπειρώτες που έμειναν εκεί και τραβάνε διάφορα από το Αλβανικό κράτος» είπε συγκινημένος ο Πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Βασιλείου ο οποίος ευχαρίστησε το ενδεκαμελές Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου και το ΝΠΔΔ Πάρνηθα για τη στήριξή τους στην διοργάνωση της εκδήλωσης και ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία για όλους. 

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ο Αντιδήμαρχος Εσόδων, Διοικητικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Καμπόλης αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους υπογράμμισε πως : «Οι Έλληνες της Β. Ηπείρου κρατάτε Θερμοπύλες. Έχετε προσφέρει πολλά στην πατρίδα και είστε άξιοι συγχαρητηρίων». Ο κ. Καμπόλης διαβεβαίωσε τα μέλη του συλλόγου «Είμαστε και θα παραμείνουμε κοντά σας. Δέσμευση που εμπράκτως υλοποιούμε αφού σήμερα κόβομε την πίτα στα γραφεία που σας εξασφάλισε ο Δήμος» ενώ προανήγγειλε πως η επιχορήγηση που δόθηκε σε όλους τους συλλόγους το 2016 θα έχει συνέχεια και θα επαναληφθεί και το 2017. Ο κ. Καμπόλης αφιέρωσε το κομμάτι του στον εφημέριο του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης πατέρα Κανέλλο. 

«Οι πόρτες του Νομικού Προσώπου είναι ανοιχτές σε όλους τους συλλόγους και σε όλες τις δράσεις διαβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» Γιώργος Μαυροειδής ο οποίος αφιέρωσε το κομμάτι του στα παιδιά του συλλόγου. 

Ευχές για μια καλή χρονιά με υγεία , χαρά και δημιουργία απηύθυναν ακόμα ο Αντιδήμαρχοι Τεχνικών έργων Θανάσης Σχίζας και καθημερινότητας Μιχάλης Οικονομάκης, η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Προνοιακής Πολιτικής Τζένη Μπάρα, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, ο επικεφαλής της παράταξης Εύπολης και Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Αβράμης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Γιώτα Παππά και ο εκπρόσωπος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Θανάσης Βασιλείου ενώ παρέστησαν από την πρωτοβουλία Αλληλεγγύης η κ. Μαργαρίτα Μώρου, από το σύλλογο Δροσούπουλης η κ. Όλγα Κουτρουμάνου και από τους τρίτεκνους Φυλής ο κ. Χρήστος Καρρίπης.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου