Συγχαρητήρια, βραβεύσεις και δεσμεύσεις Δημήτρη Καμπόλη στους ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ



Τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Φυλής θα συνεχίσει να στηρίζει και να βοηθά το έργο των Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Φυλής με όλες του τις δυνάμεις, έδωσε ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης από το βήμα της εκδήλωσης για την κοπή της βασιλόπιτας του Αθλητικού Συλλόγου Πάλης «ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ» το μεσημέρι της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου. 
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του κέντρου ψυχαγωγίας «Κάκιας» ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης του Δήμου Φυλής παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα που τον εξουσιοδότησε ο Σύλλογος να παραδώσει στον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο και σχολιάζοντας τις θερμές ευχαριστίες του Αθλητικού Συλλόγου στο πρόσωπο του, για τις σημαντικές παροχές του σε αθλητικό υλικό, επεσήμανε ότι «ο κ. Μαρτίνος έχει βάλει γερή πλάτη στον Καλλικρατικό Δήμο Φυλής». 
«Ο Θανάσης Μαρτίνος από το 2014 έχει στηρίξει το Δήμο μας και τους Συλλόγους του, με όλες του τις δυνάμεις, παρέχοντας ουσιαστική και γενναία στήριξη» επεσήμανε ο κος Καμπόλης προσθέτοντας ότι ο ίδιος είναι έτοιμος να ικανοποιήσει και το επόμενο αίτημα του Συλλόγου. 
Ο Αντιδήμαρχος έδωσε επίσης, τα θερμά του συγχαρητήρια στον Πρόεδρο των Λεωντίδων κ. Γιώργο Χειλετζάρη, όλα τα μέλη του Δ.Σ αλλά και στον Προπονητή των επιτυχιών Νίκο Αποστόλου για το σημαντικό τους έργο καθώς και τους αθλητές για τις μεγάλες νίκες που έχουν χαρίσει στον τόπο, κάνοντάς τον γνωστό εντός κι εκτός συνόρων. 
Ο κ. Δημήτρης Καμπόλης τέλος, συμμετείχε με χαρά στην κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης που ήταν οι βραβεύσεις των Αθλητών που χάρισαν σημαντικές νίκες και διακρίθηκαν κατά την αθλητική χρονιά που πέρασε, ευχόμενος και νέες επιτυχίες.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου