Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Γκολτζής και εκτός Δήμου ο Μαρίνος Σαρλάς

Ο Μαρίνος έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στα αποδυτήρια του Αστέρα και χαμόγελα στον Πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Κρητικό
Δεν πετυχαίνει γκολ μόνο ως αναπληρωτής Δήμαρχος ο Μαρίνος Σαρλάς. Σκοράρει, κατά βούληση και εκτός Δήμου, με τη φανέλα του Αστέρα Άνω Λιοσίων.
Η παρουσία του στους αγώνες μόνο συμβολική δεν είναι, αφού με δύο δικά του τέρματα η ομάδα μετράει δύο νίκες στα τρία τελευταία τρία παιγνίδια και με έξι βαθμούς στο ενεργητικό της πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. 
Ειδικότερα, νίκησε με 1-0 τον Μεγαρικό και 1-2 τον Ερμή Άνω Λιοσίων και τώρα έχει ψυχολογικό προβάδισμα έναντι των ομάδων της ίδιας δυναμικότητας στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΔΑ.  
Όπως είναι φυσικό ο προπονητής Γιώργος Θηβαίος πίνει νερό στο όνομά του Μαρίνου, ενώ μέλι στάζει και ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Κρητικός. 
Ωστόσο το γελαστό παιδί δεν έχει πει την τελευταία του λέξη κι εξακολουθεί να προπονείται εντατικά, καθώς ο χρόνος που διαθέτει στην ομάδα του δίνει τη δυνατότητα να ξεφεύγει, για λίγο, από τα προβλήματα και τις έννοιες του Δήμου, αλλά και της δουλειάς του, στο Τεχνικό του Γραφείο, ως πολιτικός μηχανικός. 
Όπως λέει, αντλεί  δύναμη από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι είναι εξαιρετικά παιδιά και καλοί ποδοσφαιριστές. Ανάμεσά τους κι ο γιος της Γραμματέως του Δημοτικού Συμβουλίου Χρυσούλας Κουράση Κώστας Τσιώλης, ο οποίος είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και μάλιστα σκόραρε στο παιγνίδι εναντίον του Ερμή Άνω Λιοσίων, γεγονός που έχει κάνει τη μητέρα του περήφανη και ενθουσιώδη φίλαθλο της ομάδας.
Το βέβαιο είναι ότι ο Αστέρας λειτουργεί σαν οικογένεια κι αυτό το διαπιστώνουν κάθε μέρα οι φίλοι της ομάδας, που έχουν συσπειρωθεί στο πλευρό της και αποτελούν το δωδέκατο παίκτη στην προσπάθειά της.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου