Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

ΑΝΑΣΤΑΣΗ: 18 και 20 Απριλίου η δημοπράτηση των αντιπλημμυρικών στο τρίγωνο των Βερμούδων και στη Ζωφριά

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ

Ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας, έχοντας μπροστά του τις προκηρύξεις των δύο αντιπλημμυρικών έργων, στις οποίες έχει επισημάνει τις ημερομηνίες δημοπράτησης δηλαδή την 18η και την 20η Απριλίου 2017, λίγες μέρες μετά το Πάσχα...
Απόλυτα ρεαλιστικές αποδείχθηκαν οι δεσμεύσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού ότι εντός του Απριλίου θα δημοπρατηθούν τα δύο μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα, προϋπολογισμού 10 εκατ. ευρώ που θα θωρακίσουν τα Άνω Λιόσια ΚΛΙΚ 1.
Ειδικότερα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Δήμου οι προκηρύξεις των αντιπλημμυρικών έργων  που θα κατασκευαστούν στην περιοχή της οδού Αιγαίου Πελάγους (στη συμβολή της με την Πηνειού) και στην Ζωφριά.
Το πρώτο, που θα δημοπρατηθεί  την 18η Απριλίου 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 περιλαμβάνει αποξήλωση των υφισταμένων αγωγών στην οδό Αιγαίου Πελάγους και αντικατάστασή τους με νέους και ο καθαρισμός της λίμνης ανάσχεσης από μπάζα, σκουπίδια και εναποτιθέμενες φερτές ύλες και η αποκατάστασή της όπου έχουν διαπιστωθεί βλάβες στην επένδυσή της.
Με το δεύτερο έργο που θα δημοπρατηθεί την 20η Απριλίου 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, θα τοποθετηθεί αντιπλημμυρικό δίκτυο στους δρόμους γύρω από την οδό Αιγαίου Πελάγους και συγκεκριμένα στις οδούς Θεσσαλίας, Πηνειού, Ευαγγελιστρίας, Μπελογιάννη, Ερμιόνης, σε ανώνυμες παράλληλη και κάθετη στην Αχαρνών και στην Κορινθιακού Κόλπου. Επίσης θα αποκατασταθούν τα οδοστρώματα και τα πεζοδρόμια που καταστράφηκαν από την πλημμύρα της 22ας Οκτωβρίου 2015, στην περιοχή της Ζωφριάς.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η Τεχνική Υπηρεσία, υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Θανάση Σχίζα, συνεχίζει την προσπάθεια ώστε να δημοπρατηθούν εντός του Απριλίου ή το αργότερο, στις αρχές Μαΐου, δύο ακόμα μεγάλα έργα και συγκεκριμένα η ολοκλήρωση της Στέγης των Ηπειρωτών και η ανέγερση νέου Παιδικού Σταθμού στο Ζεφύρι.
Δείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου τις προκηρύξεις των δύο αντιπλημμυρικών έργων:
Προκήρυξη Αιγαίου Πελάγους ΚΛΙΚ 2
Προκήρυξη Ζωφριάς-Λίμνης   ΚΛΙΚ 2
Δείτε τις ημερομηνίες στις προκηρύξεις των δύο έργων:

Δείτε τι είχε δηλώσει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 17 Μαρτίου 2017 ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου