Πανηγυρικό κλίμα στα εγκαίνια του οδοντιατρείου της Φανής-Μαρίας Τσούτσουρα

Τα νιάτα είχαν τον πρώτο λόγο στα εγκαίνια, αλλά δεν έλειψαν από τη μεγάλη στιγμή της νέας οδοντιάτρου οι γονείς, ο παππούς και η γιαγιά της, ενώ από πλευρά Δήμου παρευρέθηκαν η σύζυγος του Δημάρχου Ντίνα Παπαδήμα, ο Γενικός Γραμματέας Αργύρης Αργυρόπουλος και η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Ελένη Λιάκου 
Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν, το απόγευμα της Τετάρτης 9 Μαρτίου 2017, τα εγκαίνια του οδοντιατρείου της Φανής-Μαρίας Τσούτσουρα.
Σε ένα άνετο και καλαίσθητο κτίριο, που συγκεντρώνει τα περισσότερα ιατρεία της πόλης, ακριβώς δίπλα στον κορμό των λεωφορείων, το οδοντιατρείο συμπληρώνει το παζλ της πρωτοβάθμιας περίθαλψης υγείας, προσφέροντας σύγχρονες υπηρεσίες στον τομέα της στοματικής υγιεινής και της αισθητικής των δοντιών.
Τις ευχές τους έδωσαν στη νέα οδοντίατρο συγγενείς και φίλοι, ανάμεσα στους οποίους ο παππούς και η γιαγιά της. Περήφανοι γονείς ο Βασίλης και η Σούζυ Τσούτσουρα υποδέχθηκαν τους καλεσμένους και τους περιποιήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.
Δυναμικό «παρών» στα εγκαίνια έδωσε η νέα γενιά, καθώς πολλοί φίλοι και φίλες της Φανής-Μαρίας βρέθηκαν στο οδοντιατρείο για να της ευχηθούν καλή επιτυχία.
Το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού που απουσίαζε σε ανειλημμένη υποχρέωση εκπροσώπησε η σύζυγός του Ντίνα Παπαδήμα, ενώ τις ευχές τους εξέφρασαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργύρης Αργυρόπουλος και η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Ελένη Λιάκου.
Τις ευχές του έστειλε ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Μπρέμπος που αναγκάστηκε να απουσιάσει, λόγω έκτακτής υποχρέωσης στα Μεσόγαια.
Δείτε αναλυτικά στο facebook τις υπηρεσίες που προσφέρει το οδοντιατρείο της Φανής-Μαρίας Τσούτσουρα:

Δείτε την επαγγελματική κάρτα του οδοντιατρείου το οποίο στεγάζεται στο κτίριο της Λεωφόρου Φυλής 191, στα Άνω Λιόσια, έναντι του κορμού των λεωφορείων (παραπλεύρως φούρνου Καλέα).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου