Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

“Προσευχή στην Παναγιά” το νέο μελοποιημένο ποίημα του Νίκου ΧατζητρακόσιαΜπορεί ο Νίκος Χατζητρακόσιας να είναι απόστρατος Συνταγματάρχης, καθηγητής Χημικός Μηχανικός, αναπληρωτής Δήμαρχος Πολεοδομίας και Πρόεδρος της Β’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής, αλλά έχει κι ένα ξεχωριστό ταλέντο που λίγοι και καλοί γνωρίζουν...


Μόνο μου αυτό το ταλέντο όσο πάει και βγαίνει στην επιφάνεια και μάλιστα με τρόπο μελωδικό. 

Κι επειδή η ποίηση δεν χρειάζεται πολλά λόγια αλλά...καλή μουσική, ο Νίκος Χατζητρακόσιας αυτές τις μέρες έχει ιδιαίτερους λόγους να αισθάνεται ευδιάθετος καθώς ένα ακόμη ποίημά του, έγινε τραγούδι! 

Πρόκειται για το "Προσευχή στην Παναγία'' με μουσικό κι ερμηνευτή τον Γιώργο Μπακαβέλο. (Το πρώτο ήταν το “Μαζί να ταξιδέψουμε” ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ο Νίκος Χατζητρακόσιας λοιπόν με την ιδιότητα του στιχουργού αυτή τη φορά και όχι του επιστήμονα αιρετού, ανακοινώνοντας τα ευχάριστα νέα ανέβασε στη σελίδα του στο face Book, ένα μικρό σχόλιο: 
Το δεύτερο μου ποίημα "Προσευχή στην Παναγία'' που έγινε τραγούδι. Ελπίζω να αγγίξει τις καρδιές όλων σας. Ευχαριστώ πολύ τον καλό μου φίλο, μουσικό κι ερμηνευτή, Γιώργο Μπακαβέλο για την συνεργασία. Καλή ακρόαση! 

Πράγματι το νέο τραγούδι των Νίκου Χατζητρακόσια και 
Γιώργου Μπακαβέλου, προκαλεί στον ακροατή βαθιά συγκίνηση και υπέροχα συναισθήματα. Ακούστε το και θα καταλάβετε...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου