4ος Μαραθώνιος Αγάπης για τον συνάνθρωπο από το καφέ ΣΚΗΝΙΚΟ και τη ΥΑΜΑΗΑ – ΚΟΥΤΣΟΓΑΚΗΣ



Θερμής ανταπόκρισης από δεκάδες συνδημότες μας έτυχε η πρωτοβουλία ανθρωπιάς που πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχή χρονιά με συγκέντρωση τροφίμων στο καφέ ΣΚΗΝΙΚΟ και “Μέγα Χορηγό Αγάπης” τη YAMAHA – ΚΟΥΤΣΟΓΑΚΗΣ. 

Τα τρόφιμα που παραδόθηκαν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής και στον Αρμόδιο Αναπληρωτή Δήμαρχο Γιώργο Αντωνόπουλο συγκεντρώθηκαν τη Μεγάλη Τρίτη , παρουσία των ανθρώπων που ανέλαβαν την ευγενική πρωτοβουλία. 

Για την όμορφη προσπάθεια που μοναδικό της στόχο έχει τη στήριξη συνανθρώπων μας που υποφέρουν από την οικονομική κρίση, ώστε να γεμίσει το πασχαλινό τους τραπέζι, βρέθηκαν στο ΣΚΗΝΙΚΟ ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Ελένη Λιάκου και ο Τοπικός Σύμβουλος Στέλιος Νίκας, οι οποίοι και συνεχάρησαν τους χορηγούς. 

Ο αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος από την πλευρά του ευχαρίστησε θερμά το ΣΚΗΝΙΚΟ και τη YAMAHA – ΚΟΥΤΣΟΓΑΚΗΣ κι ευχήθηκε η πρωτοβουλία που για 4η συνεχή χρονιά επαναλαμβάνεται με συνέπεια, να βρει μιμητές. 

Οι χορηγοί τέλος, ευχαρίστησαν θερμά για τη στήριξη της την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής και όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, με την ευχή κάθε χρόνο οι άνθρωποι 
που έχουν διάθεση να στηρίξουν τους συντοπίτες μας που υποφέρουν, να αυξάνονται 
κι εκείνοι 
που χρειάζονται στήριξη, να μειώνονται.






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου