Μαχητική η εκπροσώπηση του Δήμου Φυλής στην Έκτακτη Συνεδρίαση των Δημάρχων










Δυναμική υπήρξε η παρουσία του Δήμου Φυλής στην έκτακτη Συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Απριλίου με θέμα την αναθεώρηση του «Καλλικράτη» και τις μεταρρυθμίσεις στην Αυτοδιοίκηση. 
Τις εργασίες της Έκτακτης Συνεδρίασης κατά τη διάρκεια της οποίας οι Αιρετοί της Αυτοδιοίκησης ανέβασαν τους τόνους επισημαίνοντας ότι «Η μεταρρύθμιση είναι εθνική υπόθεση» παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καμπόλης, Θανάσης Σχίζας, Γιάννης Μαυροειδάκος και Σπύρος Μπρέμπος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Κρητικός και Γιώργος Σονίδης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Ελένη Λιάκου και ο Τοπικός Σύμβουλος Στέλιος Νίκας. 
Αξίζει να σημειωθεί πως στο κεντρικό ξενοδοχείο «Τιτάνια» όπου και πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Συνέλευση δόθηκε με σαφήνεια το μήνυμα που έστειλε από το βήμα της , ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, «ότι η Αυτοδιοίκηση θα προχωρήσει με ωριμότητα, ενότητα και σύνθεση προκειμένου να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα». 

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Φυλής συμμετείχαν με μαχητικότητα και στην πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Εσωτερικών που ακολούθησε την έκτακτη συνέλευση, με δυσάρεστο αποτέλεσμα, καθώς ο Υπουργός Εσωτερικών αποχώρησε από τον διάλογο.

Αφορμή για την αποχώρηση του, στάθηκε η προσπάθεια κάλυψης της συνάντησης με τη χρήση κινητών τηλεφώνων των ίδιων των Δημάρχων καθώς κατά την προσέλευσή τους, στο Γραφείο του Πάνου Σκουρλέτη, απαγορεύτηκε η είσοδός στους δημοσιογράφους, τους φωτορεπόρτερς και τα τηλεοπτικά συνεργία, γεγονός, που εξόργισε τους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης.    

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα                             

















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου