Παράσταση κλόουν και σοκολατένιες εκπλήξεις στα παιδιά των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου




Μία διασκεδαστική διαδραστική παράσταση με κλόουν – μάγο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα παιδιά του Α’ και Β’ Παιδικού Σταθμού Ζεφυρίου, την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η Διοίκηση των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου για ψυχαγωγικές, δημιουργικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. 

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει στόχο, πέρα από τη διασκέδαση των παιδιών, την εξοικείωσή τους με το θέατρο και το διαδραστικό παιχνίδι και πραγματοποιήθηκε με τη χορηγία της ΙΟΝ.

Στο πλαίσιο αυτό την Τετάρτη 5 Απριλίου, κλόουν – μάγος πραγματοποίησε 45λεπτο ψυχαγωγικό πρόγραμμα σε κάθε έναν από τους δύο Παιδικούς Σταθμούς Ζεφυρίου, το οποίο περιλάμβανε θεατρικό παιχνίδι, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, παιχνίδια με τα παιδιά κ.ά. Σε όλα τα δρώμενα συμμετείχαν τα παιδιά, τα οποία διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Τα χαμόγελα και η χαρά των παιδιών απογειώθηκαν όταν, μετά το τέλος της παράστασης, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Γιώργος Κούρκουλος και ο κλόουν, τούς μοίρασαν σοκοφρέτες που πρόσφερε δωρεάν η σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου