Πίκρα για τη Βροχή αλλά και αισιοδοξία από την αγάπη του κόσμου στη ΓΡΙΖΑ





ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ - 21/05/2017 

Δυστυχώς για δεύτερη χρονιά ο καιρός δε στάθηκε σύμμαχος και η βροχή δεν επέτρεψε την κορύφωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων, με αποτέλεσμα για ακόμη μια χρονιά η "Γρίζα" να μην έχει την ευκαιρία να τιμήσει και να γιορτάσει τους πολιούχους των Άνω Λιοσίων. Συγχαίρουμε όλους τους πολιτιστικούς φορείς που τίμησαν το Λιοσιώτικο πανηγύρι και ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν σε αυτό και τις τρεις ημέρες των εκδηλώσεων.
Πάνω από όλα όμως ευχαριστούμε θερμά και είμαστε υπερήφανοι για τα μέλη των χορευτικών μας τμημάτων, που αγνοώντας τις καιρικές προβλέψεις προετοιμάζονταν από νωρίς το απόγευμα, που ήταν παρόντες στην εξέδρα παρά τη βροχή και που για δεύτερη χρονιά το αντιμετώπισαν με χαμόγελο. 
Ευχαριστούμε επίσης από καρδιάς τους φίλους της "Γρίζας" που με ομπρέλες περίμεναν υπομονετικά και έδωσαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα απλά και μόνο σε αυτή την παρουσία.
Αυτό και μόνο μας γεμίζει με αισιοδοξία και δίνει στη Γρίζα τη δύναμη να συνεχίσει την τριαντάχρονη πορεία της και να παραμείνει θεματοφύλακας του Λιοσιώτικου πανηγυριού! Χρόνια Πολλά στα Άνω Λιόσια!

Ακολουθεί το video με την περήφανη εμφάνιση του μικρού χορευτικού υπό βροχή και φωτογραφικό υλικό από τη βραδιά














0 comments:

Δημοσίευση σχολίου