Νέα «πίκρα» για τη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ η ολοκλήρωση των δύο έργων στο Ζεφύρι


«Χαλιέται» η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ και δεν το κρύβει με κάθε ολοκλήρωση έργου από τη διοίκηση Παππού. Η εφημερίδα που υπηρέτησε πιστά την ανυπαρξία Μπουραΐμη έχει το θράσος να αποδίδει σε αυτόν κάθε έργο που ολοκληρώνει με μεθοδικότητα και κόπο η διοίκηση Παππού.
Υποτιμώντας τη νοημοσύνη των δημοτών αναρτά στο διαδίκτυο σοβαροφανή δημοσιεύματα με τα οποία προσπαθεί να μειώσει τη σημασία των προσπαθειών της διοίκησης Παππού ή και να δημιουργήσει προβλήματα στις μεταξύ των μελών της.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η στέγη του 4ου Δημοτικού στο Ζεφύρι. Η διοίκηση Παππού προσπάθησε το 2015 να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της διαρροής των υδάτων με τοπική παρέμβαση, η οποία ωστόσο δεν αποδείχθηκε αρκετή, με αποτέλεσμα να επανέλθει το 2016 με οριστική ανακατασκευή της στέγης.
Σημειωτέον ότι η συγκεκριμένη στέγη δεν ήταν η μόνη που ανακατασκεύασε η διοίκηση Παππού. Στεγανοποίησε επίσης τη στέγη του 2ου Δημοτικού Ζεφυρίου, αλλά και του 3ου Άνω Λιοσίων στη Ζωφριά. Όλα αυτά μέσα σε χρόνο ρεκόρ τη στιγμή που για να παραδώσει ο Μπουραΐμης τη στεγανοποίηση της στέγης του 3ου Γυμνασίου (τη μοναδική που έκανε) χρειάστηκε μια ολόκληρη τετραετία.
Οι στέγες δεν ήταν το μοναδικό έργο της διοίκησης Παππού στα σχολεία. Έχουν γίνει αποκαταστάσεις και κατασκευές νέων προαυλίων, συνολικοί ελαιοχρωματισμοί κτιρίων και κάθε είδους συντηρήσεις. Όπως επίσης έχουν ολοκληρωθεί, αδειοδοτηθεί και λειτουργούν το 10ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων και ο Παιδικός Σταθμός της Ζωφριάς . Έχει επίσης ενθαχθεί στο ΕΣΠΑ το νέο κτιριακό συγκρότημα του Ειδικού Γυμνασίου, προϋπολογισμού 6 εκατ. ευρώ.
Αστειότητες γράφει η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ και για την ανακατασκευή του Κλειστού του Ζεφυρίου που ήδη παραδόθηκε και λειτουργεί. Αφού δεν έγινε τίποτα επί Μπουραΐμη, το έργο «ξεμπλόκαρε» μετά από παρέμβαση της διοίκησης Παππού στον ΟΣΚ (νυν ΚΤΥΠ ΑΕ) και ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το ίδιο έγινα και με το προαύλιο του 3ου Δημοτικού Ζεφυρίου που ήδη ολοκληρώθηκε με δαπάνη του ΟΣΚ (ΚΤΥΠ ΑΕ).
Αλλά τι να πει κανείς για μια εφημερίδα που επιχειρεί να κάνει το άσπρο μαύρο, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των πάντων; 
Μόνο ότι δεν θα κουραζόμαστε αναδεικνύουμε να τις γραφικότητες που γράφει, με την ελπίδα ότι θα ξαναφέρει τον Μπουραΐμη στα πράγματα …
Αλλά στο "στο περίμενε" θα μείνει...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου