Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Χαμός με Γιώργο Τσαλίκη την πρώτη μέρα του πανηγυριού των Άνω ΛιοσίωνΣε «κόλαση» μετέτρεψε την Παρασκευή 20 Μαΐου 2017, πρώτη μέρα του τριημέρου εκδηλώσεων του πανηγυριού των Άνω Λιοσίων, ο Γιώργος Τσαλίκης.
Ο δεξιοτέχνης της διασκέδασης ξεσήκωσε τον κόσμο με τον τρόπο που μόνο αυτός γνωρίζει βάζοντας φωτιά στην πίστα.
Παίρνοντας τη σκυτάλη, μετά από ένα μοναδικό σόλο του βιρτουόζου βιολιστή Θανάση Ρόκα που μάγεψε με το «ederlezi» του Γκόραν Μπρέγκοβιτς και το «όλα σε θυμίζουν» κι αφού μεσολάβησε ένα μίνι λαϊκό πρόγραμμα, ο Γιώργος ανέβασε στα ύψη το θερμόμετρο του κεφιού.
Με ένα χορευτικό ποτ-πουρί ανάγκασε τους πιτσιρικάδες να σηκώσουν «χέρια ψηλά» και να λικνιστούν στην πίστα, παρόλο που στην εισαγωγή του υποσχέθηκε ότι το πρόγραμμα απευθυνόταν σε όλους. Όχι όμως σε αυτούς που υπέφεραν από αρθριτικά…
Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, η συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη αποτέλεσε την καλή αρχή για το τριήμερο εκδηλώσεων του φετινού πανηγυριού των Άνω Λιοσίων.
Ακολουθούν αύριο Σαββάτο 20 Μαΐου 2017 ο Χρήστος Μενιδιάτης και μεθαύριο Κυριακή 21 Μαΐου ο Γιώργος Μαργαρίτης υποσχόμενοι δύο ακόμα ξεχωριστές βραδιές.  
Δείτε αποσπάσματα από τη συναυλία:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου