Μια ομάδα μόνη της, η οικογένεια Χριστοδουλή

Επειδή στη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο, αυτό συμβαίνει και με την μεγάλη και διαχρονική επιτυχία της Θεατρικής Ομάδας Ζεφυρίου. 

Η Στέλλα Νικολοθανάση στην υπερπροσπάθεια που καταβάλει έχοντας στο ενεργητικό της δεκάδες σπουδαίες παραστάσεις και Ομάδες που χωρίζονται ηλικιακά σε Παιδική, Εφηβική και Ενηλίκων δεν είναι μόνη της! Εκτός από τους ταλαντούχους ηθοποιούς της, μικρούς και μεγάλους, έχει πάντοτε στο πλευρό της και την υπέροχη οικογένεια της. 

Τον άντρα της και κορυφαίο camera man Νίκο Χριστοδουλή, ο οποίος είναι πάντα εκεί και καταγράφει με την κάμερα του καρέ – καρέ όλες τις παραστάσεις. 
Φέτος μάλιστα τον απολαμβάνουμε και στη σκηνή στο ρόλο έκπληξη του Ιερά. 
Έτσι στην κάμερα εν όσο εκείνος έλειπε ανέλαβε βάρδια ο πανέμορφος γιος του Παύλος Χριστοδουλής. 


Φοβερή στην φωτογραφική κάμερα και η γλυκύτατη Αθηνά Χριστοδουλή απόλαυσε τις παραστάσεις έχοντας ως όπλο τη μηχανή της με άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα. Κι αν νομίζετε ότι υπερβάλουμε απλά ρίξετε μια ματιά στην σελίδα του “Θεατρόφυλου” 

Όσο για την μικρή Σταματίνα Χριστοδουλή είναι κι εκείνη στο... κόλπο αφού είναι ενεργό μέλος της παιδικής ομάδας, ενώ πέρσι την απολαύσαμε επί σκηνής και στον “Ματωμένο Γάμο”. 

Θα ήταν παράλειψη τέλος, να μην αναφερθούμε και στην αδελφή της Στέλλας, Ντίνα Νικολοθανάση που είναι πάντα στο πλευρό των Συντελεστών και της όλης προσπάθειας, υπενθυμίζοντας φυσικά στο θεατρόφιλο κοινό πριν από τις παραστάσεις να... βάζει στο αθόρυβο τα κινητά του.
Το ίδιο φυσικά κάνει κι εκείνη επί σκηνής, δίνοντας πρώτη το καλό παράδειγμα! 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου