Νέα διάκριση του προγράμματος της Μητρόπολης για τα παιδιά ΡΟΜΑ

Η στήριξη του Ομίλου εταιριών ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στο «πρόγραμμα «Δράσεις υπέρ του παιδιού και της οικογένειας Ρομά» της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου δεν πέρασε απαρατήρητη.
Η πρωτοβουλία του Ομίλου τιμήθηκε με βραβείο στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης «Bravo Sustainability Awards 2017», που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πέμπτη 25/5/2017.
Η υποψηφιότητα διακρίθηκε μεταξύ πολλών άλλων στην κατηγορία «Bravo in Action» που επιδιώκει τον κοινωνικό διάλογο αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας τις πρωτοβουλίες και τα προγράμματα που αναπτύσσονται στη χώρα μας από επιχειρήσεις, οργανισμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας των πολιτών και προωθούν τη βιώσιμη ανάπτυξη και την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα.
Το βραβείο παρέλαβαν η Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Εταιρειών «Ελληνικά Πετρέλαια» Ράνια Σουλάκη και από πλευράς του Μητροπολίτη Ιλίου που απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων ο Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Αυγουστάκης και ο Δημήτρης Ανυφαντάκης.
Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το καινοτόμο πρόγραμμα της Μητρόπολης αποσπά τιμητικές διακρίσεις. Πρόσφατη είναι άλλωστε η διάκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις Βρυξέλλες. 
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν η Διευθύντρια Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Ράνια Σουλάκη δείχνει περήφανη το βραβείο που έχει παραλάβει, ενώ ο πατήρ Συμεών και ο Δημήτρης Ανυφαντάκης δέχονται τα συγχαρητήρια του υπευθύνου των διοργανωτών Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου.


Δείτε τις λεπτομέρειες στο σχετικό Δελτίο Τύπου της Μητρόπολης Ιλίου:



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου