Σε νησιώτικο κλίμα η καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού Σταθμού Φυλής



Νησιώτικο «άρωμα» είχε η καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού Σταθμού της Δημοτικής Ενότητας Φυλής, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 23 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του Παιδικού Σταθμού και μάγεψε τους γονείς και τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής.


Οι λιλιπούτειοι… ηθοποιοί του Παιδικού Σταθμού, ντυμένοι γοργόνες, ψαράδες και ναύτες, σκόρπισαν με ποιήματα και μικρά σκετσάκια, το χαμόγελο και την καλοκαιρινή διάθεση στο κοινό, που καταχειροκρότησε ενθουσιασμένο την προσπάθεια των παιδιών. 



Την προσπάθεια των παιδιών και των παιδαγωγών εξήρε ο Πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού, Βαγγέλης Σταματάκος, και ευχαρίστησε θερμά τους γονείς για τη στήριξή τους στις προσπάθειες της Διοίκησης και των παιδαγωγών, καθώς και την υποστήριξη τους στην προσπάθεια των παιδιών.

«Πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στα παιδιά», υπογράμμισε ο Βαγγέλης Σταματάκος, ο οποίος δεσμεύθηκε ότι ούτε και τη νέα παιδαγωγική χρονιά θα μείνει κάποιο παιδί εκτός του Παιδικού Σταθμού, μία υπόσχεση που είχε δώσει και πέρυσι και την οποία τήρησε.

Το εξαιρετικό έργο που προσφέρει ο Παιδικός Σταθμός, εξήρε ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής, Σπύρος Μπρέμπος, συγχαίροντας τον Βαγγέλη Σταματάκο για τη σημαντική αναβάθμιση των υπηρεσιών και της δομής του Παιδικού Σταθμού. Με θερμό χειροκρότημα ευχαρίστησαν τον Βαγγέλη Σταματάκο και οι γονείς, συγχαίροντας τον, όπως και τις παιδαγωγούς, για την εξαιρετική γιορτή.

Τον Βαγγέλη Σταματάκο «για τον αγώνα που έχει καταβάλλει για να επιτύχει τις απαραίτητες αλλαγές στο χώρο του Παιδικού Σταθμού», ευχαρίστησε και η Διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού, Ειρήνη Μωραΐτου, η οποία ενδεικτικά αναφέρθηκε στην ανακατασκευή του χώρου της κουζίνας και την πλήρη ανακαίνιση των μπάνιων των παιδιών. 

Μάλιστα η κα Μωραΐτου υπογράμμισε ότι ο κ. Σταματάκος έχει υποσχεθεί ότι θα συνεχιστεί το έργο της αναβάθμισης των δομών, εσωτερικά και εξωτερικά του Παιδικού Σταθμού. Τέλος, ευχαρίστησε τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλλαν για την υλοποίηση της γιορτής, τις παιδαγωγούς για το έργο τους και τους γονείς για τη συνεργασία τους.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα





















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου