Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Υψηλό επίπεδο στην ετήσια γιορτή Παραδοσιακών χορών στο ΒΟΡΕΙΝΟΤο υψηλό επίπεδο διδασκαλίας αλλά και το ταλέντο ξεδιπλώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιουνίου στο αμφιθέατρο του ΒΟΡΕΙΝΟ όπου και πραγματοποιήθηκε η ετήσια παράσταση Παραδοσιακών Χορών των Τμημάτων του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού η «ΠΑΡΝΗΘΑ» με χοροδιδάσκαλο τον κ. Βασίλη Γεωργόπουλο. 

Οι χορευτικές Ομάδες των Παιδιών και των Ενηλίκων παρουσίασαν χορούς από την Κρήτη, τα Νησιά του Αιγαίου, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Μικρά Ασία τα Δωδεκάνησα και τη Φλώρινα, προκαλώντας τον θαυμασμό του πολυπληθούς κοινού που είχε κατακλύσει το αμφιθέατρο και δικαιώνοντας απόλυτα τον χοροδιδάσκαλο αλλά και την προσωπική τους προσπάθεια. 

Χορευτές και δάσκαλος δέχθηκαν τα θερμά συγχαρητήρια του Προέδρου του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργου Μαυροειδή, μαζί με την υπόσχεση την ολόπλευρης στήριξης προκειμένου όχι μόνο να διατηρηθεί το ποιοτικό επίπεδο αλλά και να φτάσει ακόμα πιο ψηλά, βγάζοντας έξω από τα σύνορα της πόλης το καλό πρόσωπο του Δήμου Φυλής. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου