Με χαμόγελο στηρίζει τους καθηγητές και σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου ο Διευθυντής Μελέτης Καρκαλούσος

Ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Μελέτης Καρκαλούσος άνοιξε την εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής
Δεν του αρέσει το προσκήνιο. Προτιμά να βρίσκεται αθόρυβα και διακριτικά πίσω από τις προσπάθειες των καθηγητών και των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου.
Ο λόγος για το Διευθυντή Μελέτη Καρκαλούσο ο οποίος είναι ένας από τους ανθρώπους που υποστηρίζουν θερμά την εξωστρέφεια του Δημοτικού Ωδείου, δηλαδή το άνοιγμά του στην τοπική κοινωνία μέσα από εκδηλώσεις δικές του ή μέσα από μουσικές συμπράξεις.
Στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, στις 21 Ιουνίου 2017, ήταν από τις ελάχιστες φορές που τον είδαμε να βγαίνει στο μικρόφωνο ακριβώς για να οριοθετήσει τους νέους στόχους του Δημοτικού Ωδείου.
Χαμογελαστός όπως πάντα, μίλησε ελάχιστα και έδωσε το στίγμα των προσπαθειών του Ωδείου. Εν συνεχεία παρακολούθησε μέχρι τέλους την εκδήλωση χειροκροτώντας τους σπουδαστές και  τους μουσικούς, ανάμεσα στους οποίους ήταν και αρκετοί καθηγητές του Ωδείου.
Η πρόβλεψή μας είναι ότι θα τον βλέπουμε ολοένα και συχνότερα στο μικρόφωνο γιατί το Ωδείο, που ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στα πολιτιστικά, θα αναλάβει ακόμα πιο ενεργό ρόλο.
Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει και όλοι χαιρετίζουν κάθε πρωτοβουλία που ξεκινάει από αυτό, γιατί του έχουν εμπιστευτεί την μουσική καλλιέργεια του πολυτιμότερου που διαθέτουν, δηλαδή των παιδιών τους. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου