Μέρα – μεσημέρι συμμορία ανήλικων τσιγγάνων ξυλοκόπησε άγρια εργαζόμενη του Δήμου στην αυλή του σπιτιού της


Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε εργαζόμενη του Δήμου Φυλής στο Κέντρο της πόλης των Άνω Λιοσίων. 

Η άτυχη γυναίκα επέστρεψε από το Γραφείο της νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 1η Ιουνίου, γύρω στις 16 και 30, όταν διαπίστωσε πως στην αυλή του σπιτιού της είχε εισβάλει ένα Τσιγγανόπουλο περίπου 15 χρονών που προσπαθούσε να σκαρφαλώσει στο μπαλκόνι της οικίας της, όπου διαμένει η ηλικιωμένη μητέρα της, με σοβαρά προβλήματα υγείας. 

Η εργαζόμενη προσπάθησε να τον αποτρέψει όταν εμφανίστηκαν δύο ακόμη Τσιγγανόπουλα ηλικία από 15 έως 18 ετών, που βρίσκονταν κι αυτά κρυμμένα στο ίδιο χώρο. 
Με βρισιές, απειλές χτυπήματα στο πρόσωπο και σε όλο της το σώμα, επιχείρησαν να την εκφοβίσουν προκειμένου να συνεχίσουν ανενόχλητοι τη δράση τους, όταν διαπίστωσαν διερχόμενο αυτοκίνητο που τους είδε, χωρίς όμως ο οδηγός του να σταματήσει. 

Τελικώς αποχώρησαν αφήνοντας την κοπέλα να κινείται με ιδιαίτερη δυσκολία καθώς την χτύπησαν στο πόδι, αναζητώντας τα γυαλιά οράσεως που είχαν προλάβει να της τα πετάξουν στο δρόμο, έξω από το σπίτι της. 

Η εργαζόμενη δηλώνει σοκαρισμένη και διστάζει να προβεί σε καταγγελία καθώς φοβάται την επιστροφή των δραστών... 

Σήμερα, καθώς το πόδι της έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό με αποτέλεσμα να κινείται με μεγάλη δυσκολία, θα μεταβεί στο νοσοκομείο για ακτινολογική εξέταση. 

Το μόνο ευτυχές γεγονός είναι ότι δεν κρατούσε επάνω της τσάντα ή άλλα αντικείμενα κι έτσι δεν έπεσε και θύμα κλοπής... Και μη χειρότερα δηλαδή...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου