Ένα καράβι γεμάτο Όνειρα, αγάπη και ταλέντο! …

… από την Παιδική Θεατρική Σκηνή Ζεφυρίου













Δεν θα περίμενε κανείς κάτι λιγότερο… Μετά την Εφηβική Ομάδα που ανέβασε το «Περπατώ εις το Δάσος» ΚΛΙΚ Περπατώ εις το Δάσος και την Ομάδα Ενηλίκων που ανέβασε το «ΠΛΟΥΤΟ» του Αριστοφάνη, ΚΛΙΚ ΠΛΟΥΤΟΣ 1 και ΚΛΙΚ ΠΛΟΥΤΟΣ 2 αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Παιδικής Θεατρικής Σκηνής Ζεφυρίου … 

Με τα παιδιά από το μικρότερο ως το μεγαλύτερο της σκηνοθέτιδας και ηθοποιού Στέλλας Νικολοθανάση να δικαιώνουν απόλυτα την επιλογή του πρώην Δήμου Ζεφυρίου και νυν Καλλικρατικού Δήμου Φυλής ως προς την επιλογή στο πρόσωπό της και την εξέχουσα θέση που δικαίως κατέχει με τη δουλειά της, στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου. 

Για να επιστρέψουμε όμως στην Παιδική Θεατρική Σκηνή οι μικροί ηθοποιοί της Στέλλας ανέβηκαν στο σανίδι της αίθουσας εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου το βράδυ της Παρασκευής 2 Ιουνίου και ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους χάρισαν στο κοινό τους μια μοναδική παράσταση μέσα από «Ένα καράβι γεμάτο όνειρα» σε στίχους και μουσική της Μάρως Θεοδωράκη. 

Πρόκειται για ένα έργο γεμάτο μηνύματα συμφιλίωσης των Λαών και της αληθινής φιλίας που δεν υπολογίζει χρώματα και θρησκείες. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι με συνοδοιπόρους παιδιά από την Κίνα, τη Ρωσία, την Ινδία, το Πακιστάν, την Αφρική και την Ελλάδα που ταξίδεψαν το κοινό τους με πυξίδα τις ελπίδες και τα όνειρα των μικρών επιβατών ! 

Τα παιδιά υπό την σκηνοθετική ματιά της Στέλλας Νικολοθανάση, γέμισαν την αίθουσα κι έδωσαν στο κοινό που τα χειροκρότησε με ενθουσιασμό και θέρμη, τον καλύτερο τους εαυτό. 

Κοντά τους βρέθηκαν και αυτή τη φορά ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού η «Πάρνηθα» Γιώργος Μαυροειδής και ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας, οι οποίοι τους χάρισαν τα θερμά τους συγχαρητήρια αλλά και μερικά αναμνηστικά δώρα που τους άξιζαν με το παραπάνω! 

Όσο για τους μικρούς ηθοποιούς, μόλις έριξαν άγκυρα κι έδεσαν κάβους, ευχήθηκαν σε όλους με τον υπέροχο αυθορμητισμό τους και δυνατές φωνές, τι άλλο; Μα… φυσικά Καλό Καλοκαίρι!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 














Δείτε και τον σύντομο χαιρετισμό του Γιώργου Μαυροειδή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου