Αθρόα προσέλευση για τη δωρεάν σπιρομέτρηση στο ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων






Αθρόα ήταν η προσέλευση των δημοτών για τη δωρεάν εξέταση σπιρομέτρησης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στον χώρο του Α’ ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων.

Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος των δημοτών για την εξέταση είναι το γεγονός ότι μέσα σε τέσσερις ώρες, υποβλήθηκαν σε σπιρομέτρηση (μέτρηση μονοξειδίου του άνθρακος) 95 άτομα. Τη σπιρομέτρηση έκανε εθελοντικά ο συντοπίτης μας πνευμονολόγος - φυματιολόγος Γεώργιος Χρας, με τους τεχνικούς σπιρομέτρησης της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, Βιορέλη Δρούγια και Στέργιο Γιώτα.

Η δωρεάν σπιρομέτρηση εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει κατά καιρούς το ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας, καθώς και των δράσεων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας για την ευαισθητοποίηση του κοινού για την αντιμετώπιση των αναπνευστικών νοσημάτων.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στην Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία ευχαριστώντας τον Πρόεδρο και το Διοικητικό της Συμβούλιο ενώ απευθύνει θερμές ευχαριστίες τόσο στον συντοπίτη μας γιατρό Γεώργιο Χρα όσο και στους τεχνικούς σπιρομέτρησης, Βιορέλη Δρούγια και Στέργιο Γιώτα.






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου