Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Αχόρταγο το θεατρόφιλο κοινό του ΠΛΟΥΤΟΥ…

… στον εξαίσιο χώρο του Ανοιχτού Θεάτρου στην «Πηγή» της Χασιάς πάει η Παράσταση της ΘΟΖΦωτογραφικά στιγμιότυπα από την τελευταία παράσταση της 4ης Ιουνίου
Σε όλες τις παραστάσεις που ανέβηκαν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ζεφυρίου στις 26 και 28 Μαΐου, καθώς και στις 3 και 4 Ιουνίου, η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από ένα ενθουσιώδες κοινό!
Ο ΠΛΟΥΤΟΣ του Αριστοφάνη που ανέβασε φέτος η Θεατρική Ομάδα Ζεφυρίου και η Στέλλα Νικολοθανάση, "σπάει… ταμεία!» Για την ακρίβεια θα έσπαγε, αν η είσοδος δεν ήταν Ελεύθερη! 
Κι επειδή οι τέσσερις φορές αποδείχθηκαν πολύ λίγες, η ΘΟΖ, πάει γι’ άλλα! Σε έναν χώρο μυσταγωγικό και υπέροχο που αν μην τι άλλο ταιριάζει στην εμβληματική Αρχαία και πάντα επίκαιρη κωμωδία του Αριστοφάνη. 
Το Σαββάτο λοιπόν στις 10 Ιουνίου 2017, η παράσταση θα ανέβει στο Ανοιχτό Θέατρο στη θέση «Πηγή» της Χασιάς…
Όσοι την είδατε, να ξαναπάτε, γιατί αυτή τη φορά, θα τη δείτε από άλλη οπτική γωνία: Σε έναν χώρο και σ’ ένα τοπίο που δεν φαντάζεστε! Κι όσοι δεν την είδατε, να πάτε το δίχως άλλο, γιατί αν τη χάσετε, θα… χάσετε! Στην «Πηγή» της Χασιάς λοιπόν, στις 10 Ιουνίου 2017 στις 20 και 15 με είσοδο ελεύθερη.
Για την ώρα δείτε το video της υπόκλισης από την τελευταία παράσταση στις 4 Ιουνίου στο Ζεφύρι αλλά και το μικρό εξαίσιο «video – πρόσκληση» του Νίκου Χριστοδουλή που περιλαμβάνει όμορφες εικόνες από το ανοιχτό θέατρο στην Πηγή της Χασιάς.

Ιδού και μερικά χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την τελευταία παράσταση στις 4 Ιουνίου 0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου