Tι ήθελε να πει ο ποιητής στους συμβασιούχους;

ΔΗΜΟ ΜΕ …ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΑΪΜΗΣ


Είναι πραγματικά δύσκολο να κατανοήσει κανείς τις σκέψεις και τις ενέργειές του. Μα πάνω απ’ όλα είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσει αυτά που λέει. 
Ο λόγος για τον πρώην Δήμαρχο Δημήτρη Μπουραΐμη που κατάφερε (και πάλι) να εντυπωσιάσει με μια αποστροφή του λόγου του, στη συγκέντρωση των συμβασιούχων.
«Τέλος, κατά τη γνώμη μου, επειδή ο κάθε δήμος έχει ονοματεπώνυμο, όπως και οι εργαζόμενοι, η απόφαση θα πρέπει να τεθεί σε ισχύ από τη στιγμή που θα απευθύνεται στο δήμο Φυλής. Ονομαστικά. Μέχρι τότε, οι εργαζόμενοι θα πρέπει να συνεχίσουν να εργάζονται», είπε μεταξύ άλλων.  
Αν δεν πιστεύετε διαβάστε. Είναι από την ιστοσελίδα της παράταξής του.

Το μόνο που καταλάβαμε είναι ότι ο Δήμος έχει …ονοματεπώνυμο, κάτι που σημαίνει ότι ο Μπουραΐμης έκανε μια ακόμα αυτοδιοικητική ανακάλυψη. Γιατί κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει υποστηρίξει κάτι τέτοιο.
Τουλάχιστον καταλάβαμε ότι τάσσεται υπέρ της τακτοποίησης των συμβασιούχων. Επίσης ότι, με έντεχνο τρόπο, προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες του για τα εργασιακά προβλήματα αρκετών εργαζομένων, εξαιτίας των δικών του λαθών.
Αλήθεια:
-Γιατί έχουν δικαστικές εκκρεμότητες οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Ενότητας Φυλής; Ποιος ήταν Δήμαρχος στη Χασιά πριν από τον Καλλικράτη;
-Γιατί έχουν εξαθλιωθεί οι εργαζόμενοι του ΞΕΝΙΟΥ και περιμένουν την νομοθετική ρύθμιση που μετά από πρωτοβουλία της Διοίκησης Παππού μπήκε στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών; Επί της δικής του Δημαρχίας δεν λύθηκε ο Ξένιος χωρίς να έχει εξασφαλιστεί ότι θα μεταφερθούν οι εργαζόμενοι;
-Γιατί δεν τακτοποιήθηκαν οι εργαζόμενοι της ΚΕΔΗΦ ενώ η Εταιρία λειτούργησε τέσσερα χρόνια πριν από τη λύση της; Ποιος οδήγησε την κατάσταση στα άκρα, με αποτέλεσμα τη λύση της Εταιρίας, για να αποσπάσει αντιπολιτευτικά οφέλη;
Ας μην παριστάνει τον καλό στους εργαζομένους ο πρώην Δήμαρχος. Γιατί στα δέκα έξι χρόνια της θητείας του δεν τακτοποίησε κανέναν εργαζόμενο. Ούτε έναν. Άσε που τους πλήρωνε όποτε το θυμόταν, δηλαδή κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε μόνιμη απεργία...
Ας ασχοληθεί με αυτό στο οποίο είναι πολύ καλός. Να μας μπερδεύει με το τι θέλει να πει, όπως στο βίντεο που ακολουθεί και στο οποίο θυμίζει τον φοβερό Αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου