Κάλεσμα Σχίζα στην «αιμοδοσία για το παιδί» την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΧΙΖΑΣ
ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΑΡΛΑΣ

Θα το θυμόμαστε κάθε φορά που οργανώνεται μια αιμοδοσία.
Μπορεί ο Θανάσης Σχίζας να είναι Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, όμως δείχνει εδώ και χρόνια ευαισθησία και σε έναν άλλο τομέα.
Γνωρίζοντας, λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας, την αξία του αίματος, δεν αρκείται στη στήριξη των τραπεζών που έχουν δημιουργηθεί ή που έχει ο ίδιος συμβάλει στη δημιουργία τους.
Αναλώνει, καθημερινά, σημαντική ενέργεια για να βοηθάει συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από αίμα. Εκατοντάδες είναι οι περιπτώσεις που έχει παρέμβει, στέλνοντας μονάδες αίματος σε ανθρώπους που πρόκειται να χειρουργηθούν επειγόντως.
Στο πλαίσιο αυτό κινητοποιείται, από μέρες, για την επιτυχία της «αιμοδοσίας για το παιδί» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017 στην αίθουσα ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ.
Στο πλευρό του οι Πρόεδροι της Ένωσης Γονέων Ζεφυρίου Ηλίας Κοκκίνης και της Επιτροπής Νέας Γενιάς Μαρίνος Σαρλάς. Και οι τρεις προτρέπουν τον κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα και να δώσει αίμα πριν από το Κυριακάτικο μπάνιο του.

«Είναι η ένατη αιμοδοσία και ελπίζουμε ότι η ανταπόκριση θα είναι μεγάλη. Μπορεί να ακούγεται κοινότοπο, όμως τη χρησιμότητα του αίματος την αντιλαμβανόμαστε μόνο όταν το χρειαστούμε. Γι’ αυτό πρέπει να προνοήσουμε» τονίζει ο Θανάσης Σχίζας.  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου