Θα εξακολουθήσει και την επόμενη τετραετία να βλέπει τα τραίνα να περνούν ο Μπουραΐμης


Στην κυριολεξία πιάνεται από τα μαλιά του για να επιβιώσει ο πρώη Δήμαρχος Δημήτρης Μπουραΐμης. Βλέποντας τη διοίκηση Παππού να κατασκευάζει νέα έργα, να δρομολογεί νέα μέσα από τη σύναψη 15 προγραμματικών συμβάσεων με την Περιφέρεια και να βελτιώνει την καθημερινότητα των πολιτών αντιλαμβάνεται ότι το 2019 θα αποτελέσει παρελθόν για το Δήμο Φυλής, οριστικά και αμετάκλητα. Έτσι κυριεύεται από απελπισία και φτάνει στο έσχατο σημείο λαϊκισμού ελπίζοντας ότι θα σωθεί από τη βέβαιη συντριβή. 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση του νέου σχεδιασμού των δρομολογίων του προαστιακού που όντως υποβαθμίζει συγκοινωνιακά το Δήμο Φυλής. Κι αντί ο πρώην Δήμαρχος να εξαντλήσει την αγωνιστικότητά του(που πάντως δεν είδαμε στη διάρκεια της θητείας του) εναντίον της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που είναι και η μόνη αρμόδια, επιτίθεται στο Δήμο Φυλής που από την πρώτη στιγμή αντέδρασε άμεσα, χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη για τη λαθεμένη αυτή απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Ήδη από το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουλίου 2017 που εφαρμόστηκαν οι αλλαγές, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργύρης Αργυρόπουλος έστειλε επείγον e-mail στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, επισημαίνοντας το πρόβλημα. 
Το πρωί της επομένης ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς έστειλε επιστολή στο Διευθύνοντα Σύμβουλο Φίλιππο Τσαλίδη κι αμέσως μετά επισκέφθηκε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητώντας να αλλάξει ο σχεδιασμός, ώστε να αποκατασταθεί η συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση του Δήμου Φυλής. 
Ταυτόχρονα άρχισε επαφές με μέλη της κυβέρνησης και Βουλευτές, προς τους οποιους έστειλε επίσημο έγγραφο ζητώντας λύση. 
Όλα αυτά τα ξέρει ο κος Μπουραΐμης. Αλλά επιδίδεται στη γνωστή τακτική διαστρεβλώνοντας την αλήθεια, με σκοπό να αποκομίσει πολιτικά οφέλη. 
Μάταια όμως. Η τύχη του είναι προδιαγεγραμμένη. Θα εξακολουθήσει και την επόμενη τετραετία να βλέπει τα τραίνα να περνούν… 


ΥΓ. Τον ισχυρισμό ότι έφτιαξε το σταθμό του Προαστιακού στο Ζεφύρι, τον θεωρούμε ανάξιο σχολιασμού. Ας είναι καλά ο Θανάσης Μπουρας και η Φωτεινή Γιαννοπούλου που τον ενέταξαν στο έργο του εμπορευματικού σταθμού του ΟΣΕ στον Ασπρόπυργο.
όσο για τη συμφωνία του με τον ΟΑΣΑ για τοπική συγκοινωνία, γιατί δεν την εφάρμοσε; Τι περίμενε; Μήπως γιατί ήταν εντελώς ανίκανος να κάνει το παραμικρό;
Δείτε την αμεσότητα της αντίδρασης Παππού, μέσα από στοιχεία κι όχι από λόγια:

    

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου