Θριάμβευσε ο ΤΡΙΤΩΝΑΣ Άνω Λιοσίων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Βόλο






Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α και Β, για τους αθλητές του σωματείου κολύμβησης «Τρίτωνας Άνω Λιοσίων». Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Βόλο, στις 06-09/07/2017 και ο Τρίτωνας συμμετείχε με συνολικά 7 αθλητές και αθλήτριες. Οι αθλητές που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα ήταν οι εξής:

· Λαζαρένκο Γιάννης, στα 50μ, 100μ και 200μ ελεύθερο Παμπαίδων Β
· Χιονίδης Κυριάκος, στα 100μ, 200μ πεταλούδα και 200μ μικτή ατομική Παμπαίδων Β
· Μερκουλένκοβ Δανιήλ, στα 100μ, 200μ πρόσθιο και 200μ μικτή ατομική Παμπαίδων Β
· Καλπαξίδης Παύλος, στα 100μ και 200μ πεταλούδα Παμπαίδων Β
· Δέδες Γιάννης, στα 50μ και 100μ ελεύθερο Παμπαίδων Α
· Συμεωνίδου Στεφανία, στα 50μ και 100μ ελεύθερο Παγκορασίδων Α
· Γερασιμίδου Σοφία Μαρία, στα 50μ, 100μ και 200μ ελεύθερο Παγκορασίδων Α

Τα αποτελέσματα ήταν θριαμβευτικά για τους αθλητές του Τρίτωνα, με την κατάκτηση 2 χρυσών και ενός ασημένιου μεταλλίου από τον Λαζαρένκο Γιάννη, 4η, 5η και 7η θέση από τον Μερκουλένκοβ Δανιήλ και 2 φορές την 8η θέση από την ομάδα της σκυτάλης, στο 4×100 ελεύθερο και 4×100 μικτή ομαδική, με τους Χιονίδη Κυριάκο, Καλπαξίδη Παύλο, Μερκουλένκοβ Δανιήλ και Λαζαρένκο Γιάννη. Με τις επιτυχίες τους τα παιδιά του Τρίτωνα ανέβασαν το σωματείο των Άνω Λιοσίων στην 23η θέση στη γενική κατάταξη, μεταξύ των 103 σωματείων που συμμετείχαν συνολικά. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στα δελφίνια του Τρίτωνα, όσο και στον προπονητή τους Χριστόδουλο Λακιό, που κατάφεραν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να φέρουν το σωματείο και τα Άνω Λιόσια στις πρώτες θέσεις, σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ενός τόσο ανταγωνιστικού αθλήματος όπως είναι η κολύμβηση. 

Το ΔΣ του Τρίτωνα νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους αθλητές και τους γονείς τους για την ακατάπαυστη προσπάθεια που καταβάλλουν, τους προπονητές Χριστόδουλο Λακιό και Γιάννη Κατσούλη για την επαγγελματική δουλειά τους, τους φίλους του σωματείου για τη συμπαράσταση τους και τέλος τη Δημοτική αρχή, τον Πρόεδρο Μαυροειδή Γιώργο και το προσωπικό του κολυμβητηρίου για την εξασφάλιση της λειτουργίας του κολυμβητηρίου και την άψογη συνεργασία τους.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την αποστολή του ΤΡΙΤΩΝΑ στο Βόλο 














0 comments:

Δημοσίευση σχολίου