H δικαίωση του Μαρίνου

Το παλεύει από πρόπερσι να συσπειρώσει τη νεολαία, με σκοπό να πετύχει καλύτερους όρους στη διασκέδαση, στη μόρφωση και στην ψυχαγωγία της.
Κατάφερε με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να της δώσει οντότητα, δημιουργώντας την Επιτροπή Νέας Γενιάς.
Χτες το βράδυ, στη μεγάλη συναυλία για τη γιορτή Νεολαίας είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος από την ανταπόκριση των νέων. Μάλιστα απαθανάτισε τις σημαντικότερες στιγμές της συναυλίας και τις πόσταρε στους φίλους του, μέσω του λογαριασμού του στο facebook.
Ο λόγος για τον αναπληρωτή Δήμαρχο Μαρίνο Σαρλά, το νεότερο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής, που ήθελε μια μεγάλη εκδήλωση για να πάρει μπροστά η προσπάθεια.
Με τη βοήθεια του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργου Μαυροειδή η συναυλία γνώρισε μεγάλη επιτυχία, με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς να δηλώσει ότι θα καθιερωθεί σε ετήσια βάση.
Έτσι ο Μαρίνος με τους συνεργάτες του καταστρώνουν σχέδια για την επόμενη χρονιά που αρχίζει από το Σεπτέμβρη που οι νέοι θα γυρίσουν από τις διακοπές τους.
Σχέδια που ήδη έχουν συζητηθεί και που αναμένεται σύντομα να πάρουν σάρκα και οστά και τα οποία αναμένεται να ανοίξουν νέους δρόμους στην διασκέδαση και την ψυχαγωγία της νεολαίας.  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου