Ο Δημήτρης Γκούμας νέος Πρόεδρος στον ΑΣΤΕΡΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο νέος Πρόεδρος μιλάει στο πρώτο Συμβούλιο του Αστέρα
Η συγκίνηση είναι έκδηλη στα πρόσωπα των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΦΑΡΙΚΑ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Γκούμας είναι ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου στον Αστέρα Άνω Λιοσίων.
Η απόφαση λήφθηκε, συναινετικά, κατά τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 28 Αυγούστου 2017 και αφού προηγουμένως οι δύο πρώτοι σε ψήφους Αργύρης Φλεβαράκης (55) και Αντώνης Κουτρουμπίλας (53) δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να εκλεγούν στο αξίωμα.
Μιλώντας μετά την εκλογή του ο Δημήτρης Γκούμας τόνισε ότι σκοπός του είναι να αποκαταστήσει το όνομα του ΑΣΤΕΡΑ και να τον κάνει ένα υγιές σωματείο, αντάξιο της πολύχρονης ιστορίας του.
Πρόσθεσε ότι το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο αποτελεί τη ζωντανή ιστορία του ΑΣΤΕΡΑ, αφού τα περισσότερα μέλη του, όπως και ο ίδιος έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα του.  
Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον αναπλ. Δήμαρχο Γιώργο Κρητικό για τον αγώνα του να εξυγιάνει τον ΑΣΤΕΡΑ, αλλά και για να πραγματοποιηθούν οι εκλογές σύμφωνα με την Απόφαση του Πρωτοδικείου. «Είμαι βέβαιος ότι θα τον έχουμε στο πλευρό μας» κατέληξε ο νέος Πρόεδρος ο οποίος ευχαρίστησε, επίσης, τους Αντώνη Κουτρουμπίλα και Γιώργο Θηβαίο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου