Ιστοσελίδα τουριστικής προβολής του Δήμου Φυλής στο facebook


Ιστοσελίδα στο facebook με θέμα την τουριστική προβολή του Δήμου Φυλής δημιούργησε o υπεύθυνος του Γραφείου Δημάρχου Δημήτρης Στουραΐτης, σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Σπύρο Μπρέμπο.
Στόχος η ανάδειξη των φυσικών και αρχαιολογικών θησαυρών του τόπου και η προσέλκυση επισκεπτών στον ορεινό όγκο της Πάρνηθας, στα μνημεία, στις μονές, στα ξωκκλήσια και στους χώρους ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
«Με τη νέα ιστοσελίδα επιδιώκουμε να διευρύνουμε τον κύκλο των συμπολιτών μας, αξιοποιώντας τους διαδικτυακούς τους φίλους, μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που προβάλουν την περιοχή μας. Πολλοί από τους συντοπίτες μας περπατούν κάθε μέρα και φωτογραφίζουν τα αξιοθέατα του τόπου μας. Τους ζητάμε λοιπόν να βάλουν υπό την κρίση όλων μας αυτές τις φωτογραφίες με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο: Με τα like που θα συγκεντρώσουν. Αυτές με τα περισσότερα θα τις βραβεύσουμε και θα κοσμούν τη συλλογή του Δήμου» επισημαίνει ο Δημήτρης Στουραΐτης.
Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Μπρέμπος στέκεται στη συνολική στρατηγική του Δήμου, στο θέμα της τουριστικής προβολής.
«Η τουριστική προβολή είναι ένα πολύ σύνθετο ζήτημα που απαιτεί πρωτίστως τη χάραξη στρατηγικής. Στο πλαίσιο αυτό διαμορφώσαμε τρεις άξονες και δουλεύουμε ταυτόχρονα για την υλοποίησή τους: Την ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, την διάσωση και αναπαλαίωση των μνημείων και την προστασία του φυσικού μας πλούτου, δηλαδή του ορεινού όγκου της Πάρνηθας.
Ταυτόχρονα κατηγοριοποιούμε τα είδη των επισκεπτών που στοχεύουμε, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους και προσπαθούμε να γίνουμε ελκυστικοί στους συγκεκριμένους τομείς, όπως στον φυσιολατρικό, στον εναλλακτικό και στο θρησκευτικό τουρισμό. Την υλοποίηση αυτών των στόχων την επιδιώκουμε με διάφορες δράσεις και μια από αυτές είναι η δημιουργία ιστοσελίδας στο facebook. Θα ακολουθήσουν και άλλες, ενώ είμαστε ανοικτοί σε ιδέες και προτάσεις από τους συντοπίτες μας», τόνισε χαρακτηριστικά. 
Ήδη από την πρώτη μέρα η νέα ιστοσελίδα προσέλκυσε πολλούς φίλους, που άρχισαν μάλιστα να ανεβάζουν φωτογραφικό υλικό.
Μπείτε, διαδώστε την ιστοσελίδα και ανεβάστε τις δικές σας φωτογραφίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Επιλογή ΦΥΛΗ
Δείτε τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου