Αρχίζει άμεσα η ανέγερση του Σπιτιού της ΓΡΙΖΑΣ δήλωσε ο Παππούς

Ο Δήμαρχος Φυλής κρατώντας τη μελέτη της στέγης της ΓΡΙΖΑΣ, την οποία παρέδωσε στον Πρόεδρο Γιώργο Καραϊσκάκη παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα που απένειμε ο σύλλογος στα ιδρυτικά του μέλη, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και ο ίδιος
Με τα τριαντάχρονα της ΓΡΙΖΑΣ σύνδεσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς το ιστορικό, όπως το αποκάλεσε, γεγονός της ανέγερσης της "Στέγης της ΓΡΙΖΑΣ". Ενός κτιρίου που θα στεγάσει τις πολύπλευρες δραστηριότητες του Συλλόγου και θα φιλοξενήσει, στην καρδιά των Άνω Λιοσίων, το Λαογραφικό Μουσείο της πόλης.
Χαιρετίζοντας, το βράδυ του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου 2017, τη γιορτή της ΓΡΙΖΑΣ ο Δήμαρχος Φυλής παρέδωσε τη μελέτη του έργου στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, επισημαίνοντας ότι η σχετική πίστωση έχει προβλεφθεί στον προϋπολογισμό και σκοπός της διοίκησης του Δήμου είναι να αρχίσει άμεσα το έργο.
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους μουσικούς και τα χορευτικά των συλλόγων για την παρουσία τους, αλλά και τους συνεργάτες του που βοήθησαν στη διοργάνωση της γιορτής.
Τέλος, παρέλαβε, για λογαριασμό των ιδρυτικών μελών, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνεται και ο ίδιος, την τιμητική πλακέτα της ΓΡΙΖΑΣ, ενώ δεν ξέχασε να αναφέρει τη συμβολή του επί 27 χρόνια Προέδρου Αλέξανδρου Σύρμα στην καταξίωση του Συλλόγου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου