Κέφι – Παράδοση και καλές ειδήσεις στα «Τσίπουρα 2017» των Ηπειρωτών Ζεφυρίου










Την ανέγερση Πολιτιστικού Κέντρου στο Ζεφύρι και τη δημιουργία χώρου αθλοπαιδιών με όργανα γυμναστικής για ενήλικες και παιδιά στο χώρο που βρίσκεται κάτω από τα γραφεία του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς στην εκδήλωση του συλλόγου «Τσίπουρα 2017».

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς στο σύντομο χαιρετισμό του αφού συνεχάρη τον πρόεδρο του συλλόγου Ηλία Αθανασόπουλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την άψογη οργάνωση και την πολυπληθή παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση, δήλωσε πως «ο σύλλογος του χρόνου πρέπει να εξασφαλίσει άλλο χώρο για την 28η εκδήλωση «ΤΣΙΠΟΥΡΑ 2018», καθώς στο συγκεκριμένο χώρο έχει ήδη εγκριθεί από την Περιφέρεια Αττικής και τη Ρένα Δούρου η δημιουργία χώρου αθλοπαιδιών με όργανα γυμναστικής για ενήλικες και παιδιά ενώ ξεκινά και η ανέγερση του Πολιτιστικού Κέντρου Ζεφυρίου, που ήταν όνειρο όλων των Δημάρχων». 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τους συνεργάτες του Γιάννη Μαυροειδάκο, Γιώργο Μαυροειδή και Γιώργο Αντωνόπουλο για τη στήριξη της εκδήλωσης αλλά και του συλλόγου ευρύτερα. 

Τα θέματα ασφάλειας της περιοχής υπογράμμισε στον χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος με αφορμή την παρουσία στην εκδήλωση του Βουλευτή Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρολιάκου. «Το πιο σημαντικό αγαθό είναι η ασφάλεια. Εμείς κάνουμε ότι μπορούμε βοηθήστε και εσείς να νιώσουν οι δημότες μας πιο ασφαλείς» είπε απευθυνόμενος στον κυβερνητικό Βουλευτή ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου, ο οποίος έδωσε θερμά συγχαρητήρια στο σύλλογο για την οργάνωση της εκδήλωσης. 

Ο Δήμος Φυλής και το Νομικό Πρόσωπο «Η Πάρνηθα» είναι δίπλα σας διαβεβαίωσε εκ νέου στον χαιρετισμό του ο Γιώργος Μαυροειδής, δίνοντας τα συγχαρητήρια του στο σύλλογο, για την οργάνωση της εκδήλωσης. 

Ιστορική αναδρομή των δράσεων του συλλόγου από την ημέρα ίδρυσής του το 1986 έκανε στην ομιλία του ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Μηνάς Ζέρβας, ο οποίος ζήτησε από τα μέλη να εντείνουν τη συμμετοχή τους στις δράσεις του συλλόγου. 

Στην εκδήλωση έγινε και φέτος αναβίωση της απόσταξης τσίπουρου από τα μέλη του συλλόγου, έθιμο που επί 27 συναπτά έτη, τηρεί ευλαβικά στην Αττική μόνον ο σύλλογος Ηπειρωτών Ζεφυρίου, ο οποίος έχει καταφέρει να ενσωματώσει την εκδήλωση στα σημαντικά πολιτιστικά δρώμενα της Περιοχής. 

Οι παριστάμενοι γεύτηκαν το παραδοσιακό τσίπουρο και τις ηπειρώτικες πίτες που έφτιαξαν για την εκδήλωση οι γυναίκες μέλη του συλλόγου καθώς και άλλα εδέσματα. Μικροί και μεγάλοι ξεφάντωσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους της παραδοσιακής Ηπειρώτικης ορχήστρας του εξαίρετου κλαρινίστα Τάσου Μαγκλάρα με τους Θωμά Κυρίτση και Χρήστο Πότση να έχουν κατέβει από την πίστα και να τραγουδούν μαζί με τον κόσμο στα τραπέζια. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την βραδιά






































Ακολουθούν τα videos με τους σύντομους χαιρετισμούς του Δημάρχου, του Αντιδήμαρχου Γιάννη Μαυροειδάκου και τα χορευτικά

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου