Κατέκτησε και το Ίλιον ο ΠΛΟΥΤΟΣ της Θεατρικής Ομάδας Ζεφυρίου










Μετά τις πετυχημένες παραστάσεις στο Δήμο Φυλής ΚΛΙΚ 1
και την εξαιρετική εμπειρία στο αμφιθέατρο της Χασιάς στη θέση “Πηγή” ΚΛΙΚ 2, όπου ζωντάνεψε μετά από πολλά χρόνια, σειρά είχε αυτή τη φορά ο Πολυχώρος “Μελίνα Μερκούρη” του Δήμου Ιλίου, που το βράδυ της Κυριακής 15 Οκτωβρίου φιλοξένησε την παράσταση ΠΛΟΥΤΟΣ της Θεατρικής Ομάδας Ζεφυρίου.

Τα φοβερά “παιδιά” της Στέλλας Νικολοθανάση, η “παλιοσειρά” των ηθοποιών που απογειώνει κάθε της έργο εδώ και 13 χρόνια, αλλά και το νέο αίμα, ανεβαίνοντας στη σκηνή του κινηματοθεάτρου του Δήμου Ιλίου που επέλεξε να τους εντάξει στις φετινές πολιτιστικές του εκδηλώσεις, δικαίωσαν απόλυτα την επιλογή του γείτονα Πολιτιστικού Οργανισμού. 


Το πολυπληθές κοινό αποτελούμενο από το Fun Club της ΘΟΖ αλλά και από κόσμο της περιοχής του Ιλίου, έδειξε από την πρώτη στιγμή τις προθέσεις του, καθώς το γέλιο που προκάλεσε ο ΠΛΟΥΤΟΣ του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Στέλλας Νικολοθανάση με το που πάτησε το πόδι του στη σκηνή, εναλλασσόταν αρμονικά με το θερμό χειροκρότημα, καθ’ όλη της διάρκεια της παράστασης. 

Το μόνο που δεν φάνηκε παρά μόνο στο φουαγιέ, στα σχόλια που ακολούθησαν στο φινάλε της παράστασης, ήταν αυτό που ευθύς εξ αρχής τόνισε η Στέλλα. Ότι δηλαδή η επιλογή του έργου μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού η διαχρονικότητα του Αριστοφάνη στις μέρες μας, μοιάζει επίκαιρη όσο πότε! 

Πιστοί στο ραντεβού τους με την Θεατρική Ομάδα Ζεφυρίου το “παρών” στον Δήμο Ιλίου έδωσαν ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού η “ΠΑΡΝΗΘΑ” Γιώργος Μαυροειδής και ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας. 

Στην αρχή της παράστασης τιμητική πλακέτα πρόσφερε στην Στέλλα Νικολοθανάση εκ μέρους του Δημάρχου Ιλίου κ. Νίκου Ζενέτου, ένας άνθρωπος από το σινάφι της.

Ο ηθοποιός της Θεατρικής Ομάδας Ιλίου κ. Βασίλης Ραμαντάνης, ο οποίος πρωταγωνίστησε φέτος με μεγάλη επιτυχία στον “Αφελή” του Δημήτρη Ψαθά σε σκηνοθεσία Γιώργου Ματαράγκα, την οποία απόλαυσε και το κοινό του Δήμου Φυλής στο Βορεινό της Ζωφριάς για λεπτομέρειες  ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Όσο για τους συντελεστές του ΠΛΟΥΤΟΥ αναμφίβολα υπήρξε και συγκινησιακή φόρτιση καθώς αυτή ήταν και η τελευταία παράσταση της φετινής θεατρικής σαιζόν. 

Όμως ως συνήθως οι ηθοποιοί της Στέλλας Νοκολοθανάση δεν θα προλάβουν να μελαγχολήσουν καθώς σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν πρόβες για μια νέα θεατρική δουλειά που για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή ούτε στους ίδιους... Άλλωστε αυτό είναι το γοητευτικό στα ταξίδια της Τέχνης και του Πολιτισμού... Το καινούργιο και το άγνωστο... 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παράσταση

















































Μετά το τέλος της παράστασης ο φιλόξενος Δήμος Ιλίου πρόσφερε κέρασμα στο καλλιτεχνικό καφενείο του Πολυχώρου "Μελίνα Μερκούρη".

Εδώ η Στέλλα Νικολοθανάση με μέλη της Θεατρικής Ομάδας Ιλίου που τίμησαν με την παρουσία τους τον ΠΛΟΥΤΟ της Θ.Ο.Ζ.


Ιδού και αφίσα με τους συντελεστές της παράστασης καθώς και live στιγμές



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου