Νέα έκτακτη διανομή φαγητού σήμερα και αύριο στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου



2970 μερίδες προμαγειρεμένου-κατεψυγμένου φαγητού και 350 συσκευασμένες σαλάτες εξασφάλισε σήμερα, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Φυλής. 

Στη σημερινή πρώτη διανομή καλύφθηκαν με έτοιμο μαγειρεμένο φαγητό 51 πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες, στις οποίες διανεμήθηκαν περίπου 700 μερίδες φαγητού. Η διανομή θα συνεχιστεί και αύριο με τον εφοδιασμό και των υπόλοιπων δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, καθώς οι προμήθειες έφτασαν στην Κοινωνική Υπηρεσία αργά το μεσημέρι. 

«Έχουμε μια άψογη συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που διαρκεί περίπου έναν χρόνο και τους ευχαριστούμε για τη στήριξη της Κοινωνικής Υπηρεσίας και κατ΄ επέκταση για την στήριξη των οικονομικά ευπαθών δημοτών μας. Η σημερινή διανομή έγινε σε αυτό το πλαίσιο συνεργασίας με την στήριξη και την προσφορά των εταιρειών «DAYLI FOOD» και «Ο Φρεσκούλης» που προσέφεραν δωρεάν το φαγητό και τις σαλάτες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο» σημείωσε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος.

Το φαγητό που διανεμήθηκε περιελάμβανε κοτόπουλο, μοσχάρι, λαχανικά, ρύζι ζυμαρικά και πατάτες μαγειρεμένα με πέντε διαφορετικές συνταγές και ανάλογες σαλάτες. Οι οικογένειες επτά μελών εφοδιάστηκαν με τρία γεύματα και οι οικογένειες με πέντε και έξι μέλη με δυο γεύματα. 

Η σημερινή και η αυριανή διανομή είναι έκτακτες. Η προηγούμενη τακτική μηνιαία διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου. Σε αυτήν οι 2.500 δικαιούχοι του κοινωνικού Παντοπωλείου εφοδιάστηκαν με λάδι, ζάχαρη, αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια κ.α. είδη τροφίμων που δεν χρειάζονται ψυγείο. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη διαδικασία της διανομής












0 comments:

Δημοσίευση σχολίου