Πανευτυχής στην αποφοίτηση της κόρης του από το Πανεπιστήμιο ο Καμαρινόπουλος


Μια από τις μεγαλύτερες χαρές που μπορεί να δώσει ένα παιδί στους γονείς του είναι η αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο.
Κάτι απόλυτα δικαιολογημένο σε μια χώρα που το πτυχίο της ανώτατης εκπαίδευσης θεωρείται προϋπόθεση για τη σταδιοδρομία ενός νέου ανθρώπου.
Αυτή τη μεγάλη χαρά πρόσφερε, την περασμένη Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2017 στους γονείς της Παναγιώτη και Ελένη, η Δέσποινα Καμαρινοπούλου.
Τους προσκάλεσε στην τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (ΠΑ.ΠΕΙ), όπου ανακηρύχθηκε, με κάθε επισημότητα, πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης.
Όπως είναι φυσικό η συγκίνηση «χτύπησε κόκκινο» τη στιγμή που ο Πρύτανης του ΠΑ.ΠΕΙ απένειμε το «χαρτί» στη Δέσποινα.
Συγκίνηση, αλλά και  χαρά που την άξιζαν, τόσο ο «ψηλός» που αγωνίστηκε με εντιμότητα για να «αναστήσει» τα παιδιά του, όσο και η μητέρα της, ιδίως μετά από τη φετινή περιπέτεια. Στο πλευρό τους βρέθηκε και ο αδελφός της Δέσποινας που υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία.
Μαζί με τη χαρά η αποφοίτηση σηματοδοτεί μια νέα φάση στη ζωή, κατά την οποία ο πτυχιούχος καλείται να κεφαλαιοποιήσει τους κόπους και τις θυσίες πολλών χρόνων στα θρανία. Αυτό θα κάνει και η Δέσποινα και μάλιστα με επιτυχία, καθώς, μέχρι σήμερα, έχει δείξει μεγάλη μαχητικότητα και συνέπεια.
ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.   


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου