ΕΥΧΗΣ έργο! για τα παιδιά που παλεύουν για τη ζωή τους. Αξίζει τον κόπο...

… μπορεί να μην το ξέρουμε και να είναι τα παιδιά της διπλανής μας πόρτας



Το “make a Wish” «κάνε μια ευχή» Ελλάδος» έχει έναν ιερό και μοναδικό σκοπό: Να εκπληρώσει τις επιθυμίες παιδιών με σοβαρές ασθένειες (παιδιά 3-18 ετών) προκειμένου να τους χαρίσει ξανά το κουράγιο και τη δύναμη για ζωή… Στο παρακάτω κείμενο με λίγα και όμορφα περιγράφεται ακριβώς η φιλοσοφία και ο σκοπός του πολύτιμου έργου του make a wish… 

Πριν το διαβάσετε αξίζει να σημειωθεί, το πόσο μεγάλη δύναμη δίνει στα παιδιά που παλεύουν να κερδίσουν τη ζωή τους, εκπλήρωση μια μεγάλης τους επιθυμίας. 

Γι’ αυτό και θα ήταν ... ΕΥΧΗΣ έργο όσοι θέλουν να βοηθήσουν είτε ως εθελοντές είτε για να βάλουν το πρόγραμμα της ευχής με το ΑΣΤΕΡΙ στα σχολεία τους, να επικοινωνήσουν με τον οργανισμό στο τηλέφωνο 2109637660 

Ακολουθεί το κείμενο του make a Wish” «Κάνε μια ευχή Ελλάδος» 

Στα παραμύθια υπάρχει η νεραϊδονονά. Στην πραγματική ζωή το Make-A-Wish (Κάνε- Μια- Ευχή Ελλάδος). 

Όταν εύχεσαι, ελπίζεις κι όταν ελπίζεις, παλεύεις. 

Έχοντας αυτό σαν βασική αρχή το Make-A- Wish ( Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) κάνει πραγματικότητα τις Ευχές παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες(παιδιά 3-18 ετών).
Πιστεύουμε ακράδαντα πως όταν ένα παιδί χάνει ένα σημαντικό κομμάτι από την ανεμελιά του, από την παιδικότητά του κι από το χαμόγελό του, μπαινοβγαίνοντας στα νοσοκομεία γιατί πάσχει από κάποια σοβαρή ασθένεια, πρέπει όλοι εμείς να κάνουμε κάτι για να του δώσουμε πίσω αυτό που έχει χάσει. Να του χαρίσουμε μερικές ξέγνοιαστες, χαρούμενες στιγμές, γεμάτες χαμόγελο που θα το βοηθήσουν να ξεχάσει για λίγο την πραγματικότητα και να ζήσει το παραμύθι του.
Θέλουμε να του δώσουμε κουράγιο, δύναμη και πάνω από όλα το πιο θαυματουργό φάρμακο που είναι η ελπίδα. Την ελπίδα για να παλέψει και να βγει νικητής. 

Η 6η Μαρτίου του 1997 ήταν ημέρα ορόσημο για το Το Make-A- Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) , καθώς πραγματοποίησε την πρώτη του Ευχή. TοMake-A- Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει εκπληρώσει πάνω από 1400 Ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Με αξίες όπως το έντονο κίνητρο Προσφοράς, την Αφοσίωση, τη σωστή διαχείριση, τη πολιτική Ίσων Ευκαιριών, την Ακεραιότητα, την Εχεμύθεια και τον Επαγγελματισμό επιθυμεί να συνεχίσει να με επιτυχία αυτό το έργο χαρίζοντας το χαμόγελο σε όλα τα παιδιά που πληρούν τα κριτήρια του Οργανισμού. 

Αυτό που ζητάμε είναι να γίνεται αρωγοί σε αυτή μας την προσπάθεια. 
Να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε, χαρά, χαμόγελο και ελπίδα στα παιδιά που έχουν ανάγκη. 
Να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε σαν νεράιδες των παραμυθιών να εκπληρώνουμε τις Ευχές των παιδιών με
σοβαρές ασθένειες. 
Να βοηθήσετε κι εσείς να διώξουμε έστω και για λίγο το μαύρο σύννεφο από τη ζωή αυτών των παιδιών. 

Γιατί όπως είπε και ο συγγραφέας του αιώνιου παιδιού, Πήτερ Παν, JamesMathewBarry:
« Αυτοί που φέρνουν τον ήλιο στη ζωή των άλλων, φωτίζουν εξίσου τη δική τους ύπαρξη.» 

Για περισσότερα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://makeawish.gr/

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από ελάχιστων  μόνο, από τις χιλιάδες ευχές που έχει εκπληρώσει το make a wish 




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου