Χριστουγεννιάτικο Όνειρο! η γιορτή του Παιδικού Σταθμού της Χασιάς














Μια υπέροχη γιορτή με άρωμα και γεύση Χριστουγέννων παρουσίασαν οι παιδαγωγοί και τα μικρά του Παιδικού Σταθμού της Δημοτικής Ενότητας Φυλής το βράδυ της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου. 

Τα παιδιά ανέβηκαν στη σκηνή της αίθουσας εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου που τα φιλοξένησε ευγενώς και χάρισαν στο κοινό τους μοναδικές στιγμές μέσα από την εξαιρετική θεατρική χριστουγεννιάτικη παράσταση “Αγέλαστη Πολιτεία” των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα, ενώ πρωταγωνιστές υπήρξαν και τα ελαφάκια υπό την μουσική υπόκρουση του Ρούντολφ! 

Στο τέλος της γιορτής όπως ήταν φυσικό, θριάμβευσε ο Άγιος Βασίλης που μοίρασε δώρα σε μικρούς και μεγάλους ενώ τις θερμότερες ευχές του σε γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς έδωσε ο Δήμαρχος Φυλής και Πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού Χρήστος Παππούς. 

Κοντά στα μικρά, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς τους, βρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Σπύρος Μπρέμπος και η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ελένη Λιάκου. 

Το θερμό τους χειροκρότημα χάρισαν επίσης στα παιδιά ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρίνος Σαρλάς, Γιώργος Καραϊσκάκης, Γιώργος Κρητικός και Γιώργος Σονίδης.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά και ζωντανά στιγμιότυπα από την όμορφη γιορτή 












































Ιδού και 3 χαρακτηριστικά videos με τις ευχές του Δημάρχου αλλά και την παρουσία των παιδικών επί σκηνής

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου