Λαμπρή τελετή για τη βράβευση των επιτυχόντων από το Δήμο Φυλής

Ο ΕΠΑΙΝΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ 200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ














Με μια λαμπρή τελετή τίμησε ο Δήμος Φυλής, το απόγευμα της Πέμπτης, 4 Ιανουαρίου 2018, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, τους 242 επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. 



Με μια άψογα δομημένη, από τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, εκδήλωση οι επιτυχόντες παρέλαβαν τιμητικούς επαίνους, ενώ από το πρωί της Παρασκευής 05-01-2018 θα μπορέσουν να εισπράξουν το χρηματικό βραβείο των 200 ευρώ, που δικαιούται ο καθένας. 


Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Αναπλ. Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας που είχε το γενικό πρόσταγμα της εκδήλωσης, τόνισε ότι αποτελεί συγκίνηση, χαρά και τιμή ταυτόχρονα, να βρίσκεται απέναντι σε τόσους νέους και νέες, απέναντι στους περήφανους γονείς του Δήμου μας για να τιμήσουμε σήμερα την επιτυχία τους, το όνειρό τους. 

«Να ξέρετε, κάθε δρόμος έχει αρχή και συνέχεια. Εσείς κάνατε μια πολύ μεγάλη αρχή, το αξίζετε γιατί προσπαθήσατε και κανείς δεν χαρίζει σε κανέναν αν δεν προσπαθήσει» πρόσθεσε απευθυνόμενος στους επιτυχόντες. 

Να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις σπουδές τους προέτρεψε τους επιτυχόντες ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ανέφερε δέσμη μέτρων με τα οποία ο Δήμος θα στηρίξει τους νέους επιστήμονες. 

«Οι σπουδές σας θα είναι δύσκολες αλλά και Θέλω να σας παρακαλέσω, τελειώνοντας τις σπουδές σας, που πρέπει να γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, να μην ξεχάσετε αυτή την πόλη. Αυτό το μέρος από το οποίο ξεκινήσατε και εσείς και εμείς. Και αυτή η πόλη σας περιμένει να προσφέρετε τις δικές σας επιστημονικές γνώσεις» πρόσθεσε ο Δήμαρχος Φυλής και κατέληξε εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του σε καθηγητές και γονείς και τις ευχές του στους επιτυχόντες, για πολλά πτυχία και μεταπτυχιακά, αλλά και συναρπαστική φοιτητική ζωή. 

Ακολούθησε η απονομή των επαίνων από το Δήμαρχο, τους Βουλευτές Θανάση Μπούρα και Βασίλη Οικονόμου, τον εκπρόσωπο της Περιφερειάρχου Αττικής Ταξιάρχη Φαρμάκη, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας. 

Πρώτος κλήθηκε ο 45χρονος επιτυχών στο Τμήμα Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας Νίκος Βλαζάκης, ενώ χειροκροτήθηκε η βράβευση της συντοπίτισσάς μας Βάγιας Ζαλοκώστα η οποία πέτυχε φέτος της εισαγωγή της στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους εργαζομένους του Δήμου Φυλής οι οποίοι, μαζί με το Νίκο Χατζητρακόσια, εργάστηκαν με επαγγελματισμό και μεθοδικότητα για την επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης. 

Η ευχάριστη διαπίστωση όλων ήταν ότι από του χρόνου θα χρειαστεί πολύ μεγαλύτερος χώρος για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από το κλίμα που επικράτησε και από τις βραβεύσεις των νέων Ακαδημαϊκών του Δήμου Φυλής 





































 



















































































































































































































































































Δείτε τις σύντομες ομιλίες του Δημάρχου και του Νίκου Χατζητρακόσια   

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου