Σε εγκάρδιο – συνεργατικό κλίμα η Βασιλόπιτα της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής







Θερμές ευχές για το νέο έτος αντάλλαξε το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπή του Δήμου Φυλής Νίκος Χατζητρακόσιας με τις εργαζόμενες της Υπηρεσίας του. 

Σε μια άκρως συνεργατική ατμόσφαιρα σε χώρο της νέας σημαντικής εκπαιδευτικής δομής του Δήμου Φυλής, στο Κέντρο Δωρεάν  Εκμάθησης Υπολογιστών, ο Νίκος Χατζητρακόσιας, κόβοντας την Βασιλόπιτα για το καλό της νέας χρονιάς ευχαρίστησε τις εργαζόμενες για την άμεση ανταπόκρισή στα καθήκοντα τους. Ο ίδιος απευθυνόμενος με λόγια από καρδιάς στο πολύτιμο έργο τους υπογράμμισε κατά το σύντομο χαιρετισμό του, πως έχουν φερθεί με επαγγελματισμό και απόλυτη συνέπεια σε ότι τους έχει ζητηθεί, ακόμη και σε ανάγκες εκτός προγράμματος. 

Αξίζει άλλωστε ν' αναφερθεί η πολύ καλή δουλειά καθαριότητας που προσφέρουν αυτές οι εργαζόμενες ως αφανείς ήρωες, σε δύσκολες συνθήκες, στα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου. 

Ο Πρόεδρος τόνισε ότι αυτή η συνέπεια η οποία ταιριάζει απόλυτα και στη δική του φιλοσοφία, έχει μόνο θετικά αποτελέσματα καθώς όπως τόνισε, το καλό γυρίζει πάντα σε 'κείνους που το πράττουν. 

Ο Νίκος Χατζητρακόσιας έδωσε επίσης τη δέσμευση ότι η μισθοδοσία των εργαζομένων θα συνεχιστεί απρόσκοπτα ενώ επεφύλαξε και μια έκπληξη στις τυχερές που κέρδισαν τα... όχι ένα, αλλά δύο φλουριά που έκρυβε η Βασιλόπιτα, με δωροεπιταγές των 25 ευρώ προσφορά της “Υπεραγοράς Κρεάτων ΡΙΖΟΣ”. 

Ακολούθησε κέρασμα με αναψυκτικά και σπιτικούς μεζέδες, κατά τη διάρκεια του οποίου οι εργαζόμενες και ο Πρόεδρος αντάλλαξαν θερμές ευχές για ένα καλό και δημιουργικό 2018. 

Ακολουθεί το video με τον σύντομο χαιρετισμό του Νίκου Χατζητρακόσια και χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 

















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου