Αγωνιστικό πνεύμα και κλίμα συνεργασίας στην Βασιλόπιτα 2018 του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Φυλής






Σε κλίμα πανηγυρικό αλλά και αγωνιστικό πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Φυλής το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου
Την εκδήλωση άνοιξε καλωσορίζοντας τους συναδέλφους σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Σωματείου Θεόδωρος Χαμαλίδης, ο οποίος κι έδωσε το πολιτικό στίγμα, υπογραμμίζοντας ότι η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη ενώ και το 2018 αναμένεται να είναι χρονιά σκληρών αγώνων για τους εργαζόμενους.
Σε ότι αφορά στη Δημοτική Αρχή έκανε λόγο για καλή συνεργασία σε συγκεκριμένους τομείς και προβλήματα ετών που λύθηκαν, ενώ ζήτησε να υπάρξει και συνέχεια στις εκκρεμότητες που έχουν απομείνει. 
Ο Θεόδωρος Χαμαλίδης καλωσόρισε επίσης του εργαζόμενους του ΞΕΝΙΟΥ, που την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η μεταφορά τους στο Δήμο και ζήτησε από όλους τους εργαζόμενους να είναι κοντά στο Σωματείο σε όλους τους κρίσιμους αγώνες που έρχονται.

Ιδού τι ακριβώς είπε
Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς από την πλευρά του ζήτησε από τους εργαζόμενους να “βάλουν πλάτη” καθώς όπως υπογράμμισε ο Δήμος βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης. “Όσο καλός κι αν είναι ο καπετάνιος, όταν οι αξιωματικοί και το πλήρωμα δεν ανταποκρίνονται το πλοίο θα βουλιάξει” τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος ο οποίος ζήτησε από τους εργαζόμενους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου ο τόπος να πάει μπροστά. 
Κλείνοντας αφιέρωσε το κομμάτι του σε όλους τους εργαζόμενους και τηρώντας την περσινή του υπόσχεση τους κάλεσε την ερχόμενη Τσικνοπέμπτη να φάνε και να διασκεδάσουν όλοι μαζί, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δροσούπολης.

Ιδού τι ακριβώς είπε



Τις ευχές τους για μια καλή και δημιουργική χρονιά έδωσαν επίσης όλοι οι εκπρόσωποι των Παρατάξεων του Σωματείου, ενώ στο βήμα κλήθηκαν για ευχές η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη και οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων Δημήτρης Μπουραΐμης και Δημήτρης Τσιουμπρής.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έδωσε τα εύσημα στον Θεόδωρο Χαμαλίδη επισημαίνοντας ότι είναι ένας συνδικαλιστής που σέβεται και τιμά τον ρόλο του, με ουσιαστικές αγωνιστικές παρεμβάσεις πέρα από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και προς όφελος των εργαζομένων.

Σημαντικό κομμάτι στον πανηγυρικό χαρακτήρα της εκδήλωσης αποτέλεσε και η κλήρωση, με τους τυχερούς να λαμβάνουν δωροεπιταγές για αγορές από το Super Market “Σκλαβενίτης” αλλά και τριήμερες άδειες. 

Στο χώρο εκτός από τη Βασιλόπιτα υπήρξε και πλούσιο κέρασμα με μεζέδες και αναψυκτικά, το οποίο επιμελήθηκε και πρόσφερε με ιδιαίτερο μεράκι, το Σωματείο. 
Και του χρόνου! 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα



 


 





 





 















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου