Και ηλεκτρονικά η πληρωμή των λογαριασμών ύδρευσης στο Δήμο Φυλής




Ηλεκτρονικά από το σπίτι του έχει πλέον τη δυνατότητα να εξοφλεί τους λογαριασμούς του ο δημότης, χωρίς να προσέρχεται στα ταμεία των δημοτικών καταστημάτων στο Δημαρχείο Φυλής στα Άνω Λιόσια και στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στη Ζωφριά. 

Οι νέοι λογαριασμοί που εκδόθηκαν, έχουν στην πρώτη σελίδα 25ψήφιο μοναδικό κωδικό οφειλής για ηλεκτρονική πληρωμή, με τον οποίο οι δημότες μπορούν να εξοφλούν τις οφειλές τους στην Τράπεζα. Στην δεύτερη σελίδα του λογαριασμού έχουν ανοίξει και υπάρχουν λογαριασμοί πληρωμής E-banking στην Εθνική τράπεζα και την EUROBANK ώστε οι δημότες να έχουν την δυνατότητα να εξοφλούν τις υποχρεώσεις τους, χωρίς καμμιά επιβάρυνση, και αναμονή σε ουρές από το σπίτι τους. 

Παράλληλα έχει τοποθετηθεί και λειτουργεί από τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 μηχάνημα POS και στο ταμείο που λειτουργεί στο ΚΕΠ Ζωφριάς (κτίριο Βορεινό) προκειμένου να μην προσέρχονται στο Δημαρχείο Φυλής στα Άνω Λιόσια και ταλαιπωρούνται οι πολίτες της Ζωφριάς που επιθυμούν να πληρώσουν αποκλειστικά με κάρτα τους λογαριασμούς τους. 

Φυσικά, οι δημότες που επιθυμούν να εξοφλούν τις οφειλές τους με μετρητά, διατηρούν τη δυνατότητα να προσέρχονται στα ταμεία του Δήμου στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων (ισόγειο) και το ΚΕΠ Ζωφριάς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου