Μπήκε στο ρινγκ ο Παππούς

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΥΛΗΣ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ KICK BOXING ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ  Ο ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΣΤΗ ΖΩΦΡΙΑ




Ο Δήμος Φυλής θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των αθλητικών φορέων της περιοχής, τόνισε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.
Χαιρετίζοντας, το βράδυ του Σαββάτου 14 Απριλίου 2018, την διεθνή συνάντηση Kick boxing SPARTAN’ S NIGHT που φιλοξενήθηκε από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Φυλής στο 3ο Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων, στη συνοικία της Ζωφριάς, ο Δήμαρχος Φυλής ευχήθηκε επιτυχίες στα σωματεία και αγώνες χωρίς τραυματισμούς στους αθλητές.
Δεν παρέλειψε επίσης να συγχαρεί τους διοργανωτές της συνάντησης Γιώργο Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλο, προπονητές της σχολής μαχητικών τεχνών BG ACADEMY, που εδρεύει στα Άνω Λιόσια. 
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε ο χαιρετισμός του Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού Γιώργου Μαυροειδή, ο οποίος επανέλαβε την πάγια δήλωσή του ότι ο Δήμος Φυλής θα εξακολουθήσει να στηρίζει τον αθλητισμό, φιλοξενώντας μεγάλες διοργανώσεις στις αθλητικές του εγκαταστάσεις.
Η βραδιά πρόσφερε πλούσιο θέαμα στο κοινό που γέμισε ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο της Ζωφριάς, με 8 διεθνείς αγώνες στο κύριο μέρος και 19 αγώνες μικρότερων αθλητών στην αρχή του χορταστικού προγράμματος. Παρουσιάστρια ήταν η άρτι αφιχθείσα από το SURVIVOR Μαρία Πανταζή, η οποία βοήθησε και στη διοργάνωση της συνάντησης. 
Παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων από όλη της Αττική και μεγάλες μορφές του Κick boxing όπως οι Artur Kyshenko (κορυφαίος εν ενεργεία παίχτης στον κόσμο), Ernesto Hoost (ζωντανός θρύλος του K-1) και Andre Mannaart (ένας από τους πιο καταξιωμένους αθλητές και προπονητές παγκοσμίως).






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου