Με νέα χορωδία ξεκίνησε το 2015 για τους Πόντιους του Δήμου Φυλής

ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ "Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ"
Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς με τον Πρόεδρο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ν. Ελλάδος και Νήσων Γιώργο Βαρυθυμιάδη και τον Γιώργο Σονίδη 
Ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Σαββουλίδης χαιρετά με το...δεξί χέρι τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καμπόλη και με το αριστερό τον Αλέξη Μητρόπουλο, κάνοντας τον Κώστα Λουμιώτη να ξεσπάσει λόγω του πολιτικού συμβολισμού σε έντονα γέλια! 
Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης ανάμεσα στο πρόεδρο του Συλλόγου Χαράλαμπο Ασλανίδη και τον Αντιδήμαρχο Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκο
Από αριστερά ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιοσίων Χρήστος Καματερός, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Φυλής Χαράλαμπος Ασλανίδης, ο γραμματέας του συλλόγου Γιάννης Ευθυμιάδης, ο Γιώργος Σονίδης, ο Μαρίνος Σαρλάς και ο Βαγγέλης Σταματάκος  
Ο Δημήτρης Καμπόλης εύχεται χρόνια πολλά στο Θανάση Σχίζα για την ονομαστική του εορτή
Ο Αλέξης Μητρόπουλος με τον γραμματέα του Συλλόγου Ποντίων Φυλής Γιάννη Ευθυμιάδη (αριστερά) και τον Πρόεδρο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ν. Ελλάδος και Νήσων Γιώργο Βαρυθυμιάδη 
Ο Αλέξης Μητρόπουλος συνοδευόμενος από τον Κώστα Λουμιώτη τίμησαν με την παρουσία τους το Ποντιακό στοιχείο 
Ο πατέρας Συμεών ευλογεί τη Βασιλόπιτα 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου η Τραπεζούντα Χαράλαμπος Ασλανίδης αφιέρωσε το κομμάτι του στους αναξιοπαθούντες συνδημότες μας 
Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης αφιέρωσε το κομμάτι του στον πατέρα Συμεών 
Ο Ποντιακής καταγωγής Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Σονίδης κόβει το κομμάτι του 
Ο Γιώργος Μαυροειδής αφιέρωσε το κομμάτι του στον Χρήστο Σαββουλίδη 
Ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Μπρέμπος κόβει το κομμάτι του 
Η νεοσύστατη χορωδία του συλλόγου στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση ...
...την οποία απόλαυσε ο Δήμαρχος και 
άλλοι επίσημοι
Παρουσία δεκάδων μελών του Συλλόγου Ποντίων Φυλής, η «Τραπεζούντα», του Δημάρχου Χρήστου Παππού, πολυπληθούς αντιπροσωπίας του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και του Βουλευτή Αλέξη Μητρόπουλου πραγματοποιήθηκε , την Κυριακή 18 Ιανουαρίου, στη Στέγη Ποντίων, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου. 
Ο πρόεδρος του συλλόγου Χαράλαμπος Ασλανίδης ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και αφιέρωσε το κομμάτι του στους οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας. Ανοιχτή πρόσκληση στο προεδρείο του συλλόγου να επισκεφτεί τη νέα Διοίκηση και να την ενημερώσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει απήυθυνε στο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Καμπόλης που αφιέρωσε το κομμάτι του στον Γέροντα Δωρόθεο από την Παναγία την Κανάλα που έχει προσφέρει -όπως είπε- πολλά στους Πόντιους συμπολίτες μας. 
«Σε αυτό το Δήμο οι Πόντιοι είναι από τους πιο δραστήριους συνδημότες μας και αυτό αποδεικνύεται και από το όμορφο κτίριο που στεγάζονται» επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Μπρέμπος που αφιέρωσε το κομμάτι του στο συνάδελφό του Γιώργο Σονίδη. 
Στον επίτιμο πρόεδρο του συλλόγου Χρήστο Σαββουλίδη αφιέρωσε το κομμάτι του ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού η «Πάρνηθα» Γιώργος Μαυροειδής που ζήτησε από το σύλλογο να συνεχίσει την πλούσια πολιτιστική δραστηριότητά του. Υγεία και αγάπη ευχήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Σονίδης ο οποίος δεσμεύτηκε ότι ως μέλος της Διοίκησης του Χρήστου Παππού θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το σύλλογο και τα αιτήματα του. 
«Στους νέους που πρέπει να ζήσουν και να δημιουργήσουν σε μια καλύτερη πατρίδα» αφιέρωσε το κομμάτι του ο Βουλευτής Αλέξης Μητρόπουλος. 
Δύναμη και κουράγιο ευχήθηκε στο σύλλογο ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ν. Ελλάδος και Νήσων Γιώργος Βαρυθυμιάδης ο οποίος αφιέρωσε το κομμάτι του στον απόδημο Ποντιακό Ελληνισμό. Ευχές για συνέχιση του δύσκολου έργου του απήυθυνε στο ΔΣ ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Σαβουλίδης ο οποίος αφιέρωσε το κομμάτι του στα μέλη του συλλόγου. Ο Πατήρ Συμεών που ευλόγησε τη βασιλόπιτα, χαρακτήρισε το ποντιακό στοιχείο ως «το πιο ζωντανό κύτταρο του Ελληνισμού» και ζήτησε τη στήριξη του Δήμου στο σύλλογο. 
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη νεοσυσταθείσα χορωδία του συλλόγου η οποία, υπό τη διεύθυνση του Δαυίδ Παπαδόπουλου, έψαλλε Βυζαντινούς Ύμνους, παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια από όλη την Ελλάδα. 
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Βουλευτής Αλέξης Μητρόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καμπόλης, Γιάννης Μαυροειδάκος, Σπύρος Μπρέμπος και Θανάσης Σχίζας, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Πάρνηθα» Γιώργος Μαυροειδής, ο Πρόεδρος των ΚΑΠΗ Δαυίδ Μαύρος, ο πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, ο Πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού Φυλής Ευάγγελος Σταματάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Σονίδης, Κώστας Λουμιώτης και Γιώργος Αβράμης , ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιοσίων Χρήστος Καματερός και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοτίου Ελλάδος και Νήσων Γιώργος Βαρυθυμιάδης. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου