Ευπρεπισμός των Κοιμητηρίων του Δήμου Φυλής

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις εργασίες στο νέο κοιμητήριο Άνω Λιοσίων 
Στον ευπρεπισμό του νέου κοιμητηρίου Άνω Λιοσίων προχώρησαν τα συνεργεία του Δήμου Φυλής σε μια προσπάθεια το ιερό αυτό μέρος να έχει την εικόνα που αρμόζει στη μνήμη των αγαπημένων προσώπων που δεν βρίσκονται πια στη ζωή. 
Να σημειωθεί πως κενό στις εργασίες καθαριότητας κι ευπρεπισμού που είχαν προγραμματιστεί δημιούργησε το θλιβερό γεγονός της απρόσμενης απώλειας του προηγούμενου προέδρου των Κοιμητηρίων, Ευριπίδη Παππά. 
Με το που ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Πρόεδρος, Χρήστος Καματερός, σε συνεννόηση και συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Μιχάλη Οικονομάκη, ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες καθαρισμού των χώρων πρασίνου καθώς και το ασβέστωμα των πεζουλιών και άλλων χώρων αλλά και οι επιδιορθώσεις βλαβών στην υδροδότηση. 
«Είναι χρέος μας να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον καθαρισμό και την εικόνα που αρμόζει σ’ έναν ιερό χώρο, όπως είναι αυτός του Κοιμητηρίου. Στόχος είναι αφού γίνουν οι απαραίτητες εργασίες που είχαν μείνει πίσω λόγω και της απώλειας του Ευριπίδη Παπά, ο χώρος να συντηρείται σε καθημερινή βάση, από το εργατικό δυναμικό του κοιμητηρίου, που στην παρούσα φάση, χρειάστηκε και τη συνδρομή των συνεργείων της υπηρεσίας περιβάλλοντος» τόνισε σχετικά ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μιχάλης Οικονομάκης, ο οποίος επεσήμανε ότι ανάλογες εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει στο Κοιμητήριο της Δημοτικής Ενότητας Φυλής και εν συνεχεία θα γίνουν και στο παλιό Κοιμητήριο των Άνω Λιοσίων. 
Θερμές ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση του Μιχάλη Οικονομάκη απηύθυνε ο νέος Πρόεδρος των Κοιμητηρίων Χρήστος Καματερός, ο οποίος τόνισε πως από τούδε και στο εξής οι εργασίες συντήρησης θα γίνονται σε καθημερινή βάση από το εργατικό δυναμικό του Κοιμητηρίου. «Οφείλουμε να είμαστε καθημερινά κοντά στους συνδημότες μας που έχουν χάσει αγαπημένα πρόσωπα και να τιμούμε με όλους τους τρόπους τη μνήμη των νεκρών μας» επεσήμανε ο Χρήστος Καματερός που όπως και ο Μιχάλης Οικονομάκης αυτές τις μέρες βρέθηκαν στο χώρο κι έδωσαν κατευθύνσεις στα συνεργεία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου