Όλα έτοιμα για τα ΖΕΦΥΡΙΑ 2015, που αρχίζουν την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Οι εργαζόμενοι του Δήμου βάζουν την τελευταία πινελιά στην εξέδρα των εδηλώσεων
Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη των τριήμερων εκδηλώσεων ΖΕΦΥΡΕΙΑ 2015. Το πάρκο ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΡΟΣ όπου θα φιλοξενηθούν, φέτος, οι εκδηλώσεις, λόγω των έργων για το σταθμό του Προαστιακού στο ΑΙΘΡΙΟ της Αττικής Οδού …φόρεσε τα καλά του.  
Η καινοτομία είναι ότι η εξέδρα «βλέπει» προς την οδό Παναγίας Γρηγορούσας, και η διάταξη των καθισμάτων, λόγω της μικρής κατωφέρειας είναι αμφιθεατρική.


Το βράδυ της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου, τα χορευτικά των λαογραφικών φορέων θα ανοίξουν την αυλαία των εκδηλώσεων και λίγες ώρες πριν η πόλη κατέβει για να τα καμαρώσει, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος αισθάνθηκε την ανάγκη να συγχαρεί τους αθόρυβους πρωταγωνιστές των εκδηλώσεων, που δεν είναι άλλοι από τους εργαζομένους του Δήμου. «Ξεπέρασαν, για ακόμα μια φορά, τους εαυτούς τους κι αισθάνομαι την ανάγκη να τους συγχαρώ, εξ ονόματος όλων των συνδημοτών μας» τόνισε χαρακτηριστικά πριν ευχαριστήσει και τους συναδέλφους του στο Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής που όπως είπε, συνέβαλαν στη διοργάνωση και ιδίως τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γιώργο Μαυροειδή.
Τέλος, καλεί όλους τους κατοίκους του Δήμου Φυλής να επισκεφθούν το πάρκο ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΡΟΣ.
«Είναι τρία βράδια που η καρδιά του Δήμου μας χτυπάει στο Ζεφύρι.  Τρία όμορφα καλοκαιρινά βράδια που προσφέρονται για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Θα δουν το μουσικό πρόγραμμα, τη δουλειά όλων των πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων αλλά και την έκθεση βιβλίου που φιλοξενούνται στα περίπτερα του Δήμου. Είμαι βέβαιος ότι θα περάσουν καλά κατέληξε ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου. 
Για το πλήρες πρόγραμμα των ΖΕΦΥΡΕΙΩΝ 2015 ΚΛΙΚ ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου