«Τρίτωνας» ο νέος Αθλητικός Όμιλος Άνω Λιοσίων

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ίδρυση και λειτουργία ενός νέου μη κερδοσκοπικού, αθλητικού σωματείου κολύμβησης στην περιοχή μας.
Ο «Τρίτωνας Αθλητικός Όμιλος Άνω Λιοσίων» προέκυψε από την πρωτοβουλία μιας ομάδας γονέων να δημιουργήσει ένα υγιές και δραστήριο κολυμβητικό τμήμα, με απώτερο στόχο αφενός την προαγωγή του αθλήματος της κλασσικής κολύμβησης, αφετέρου τη δυνατότητα εναλλακτικής επιλογής στους μικρούς και μεγάλους αθλητές του Δήμου Φυλής αλλά και των όμορων Δήμων, που αγαπούν τα αθλήματα του νερού και επιθυμούν τη συστηματική άσκηση, με σκοπό τόσο την αρμονική ανάπτυξη του σώματος όσο και την προαγωγή της ψυχικής και πνευματικής υγείας. 
Στόχοι μας είναι τα παιδιά μας να ασκούνται σε ένα φιλικό, οικογενειακό, ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον, να μαθαίνουν τη σωστή τεχνική, να αναπτύσσουν ευκαμψία και αντοχή, αλλά επιπλέον να τους καλλιεργείται η σωστή αθλητική παιδεία και μια ισχυρή προσωπικότητα. Μέσο για την επίτευξη αυτών των στόχων είναι η συνεργασία μας με έμπειρους προπονητές, αποφοίτους των ΤΕΦΑΑ με ειδίκευση στην κολύμβηση, που διακρίνονται για τις προπονητικές και τις παιδαγωγικές τους ικανότητες. 
Δυναμικό μας ταλαντούχοι αθλητές με διακρίσεις σε πανελλήνιους αγώνες. 
Είμαστε δίπλα στους αθλητές μας και περιφρουρούμε την υγεία τους, έχοντας συνεργασία με γνωστό αθλητίατρο, ειδικό διατροφολόγο και φυσιοθεραπεύτρια. 
Πληροφορίες-εγγραφές: καθημερινά 17-00 με 21.00, στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άνω Λιοσίων 
Τηλ. επικοινωνίας: 6977354320, 6932286029 , 6974264194 
e-mail: tritonasaoal@gmail.com 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου